2,5 ročný synček nechce jesť
Ahojte prosím poraďte mi môj syncek nechce jesť nič natrete nesmie mať natreti ani chlebík ani rožok radšej zje suchý chlieb alebo rožok.nepomohlo ani keď som mu natrela len trošku a prekryla salamkou.prosím poraďte čo mám robiť
@lalus to ha som asi uz paranoidna. ..no vzdy na kontrole na kardiologii nam leksr napise ze slabsie prospievajuci chlapček, tak ja uz ked vidim ze nechce jest chytam zachvat zúfalstva ☹
@cenculinka tak veľa štastia, snáď to pomôže
@lalus drobec, ale on máličko papá, sú také deti, mám krsňa, dievčatko má 5 rokov a 13 kíl
@cenculinka fľašu úplne odstráň, keď sa vám narodí ďalší drobček,bude to oveľa ťažšie. Keď zaspal bez nej dnes, už mu ju nedávaj.
@zita19 máš pravdu ja len že chceme ho dať do školky a určite mi to jesť nebude
@zitaje chce ísť veľmi do škôlky no a tam na raňajky je vždy niečo natrete
@maruska.s no má okolo 20 kíl ale chce ísť veľmi do škôlky a tam je vždy na raňajky niečo natrete
@jankajamka urcite sa da dohodnut, aby mu dali suchy chleba 😉
@jankajamka nehovoriac o tom, ze davova psychoza zabera na vela deti. Mozno ked ostatne deti zjedia, zje aj on 😉 a ked nezje, bez toho prezije, daj mu rano ranajky, a potom bude mat obed, od hladu neumrie 🙂
Hlavne sa dohodni v skolke, aby ho nenutili...
@lalus ja si myslim, ze ako su silnejsie deti, tak su deti drobucke...nas to ma asi po mne, ja som bola tiez vzdy taky drobec, doktorka nasich stale posielala, ze maju ist so mnou do lubochne na stitnu, ze som chuducka, drobna...nasi to nikdy neriesili a som tu 🙂 a stale som taka, mozem zjest hocico, ale na vahe to nevidno...
a ja som si do dnes myslela, ze jedenie je u nas katastrofa, a nasa dvojrocna dcera je hrozny jedak 🙂 ale ako tak citam, mozem byt vdacna aj za to, ze aj ked nezje moc, ale ma bohaty jedalnicek... u nas napriklav v pohode aj cvikla aj zelenina, nas najvacsi problem je ze mame malo zubov...a inak myslim si, ze dieta kopiruje svojich rodicov aj v jedle 🙂 a u nas natrete jedine maslo a rybacia pomazanka, nic ine...🙂
@jankajamka no prepac..ale vsak nebudem nutit dieta do niecoho,co nechce...moj syn si nechce umyvat zubky..a co mam teraz robit..nenutim ho..pride nato casom..mlieko mi od roka nechcel..teraz si krasne pyta sam..maminky robia vedu z nicoho.. 😠 😠 😠
@cenculinka ahoj, chcem sa opytat, ako to s malym bolo dalej? Mal nejake zdravotne problemy nakoniec alebo to bolo len obdobie a neskor sa rozpapal? Pytam sa, lebo aj moja mala ma taky isty jedalnicek ale este ani to mlieko nepije:( tiez ma vyse 2roky a 13kg ale vsetci hovoria, ze je akurat a neschudla nic aj ked nepapa skoro vobec
@cenculinka , moja tiež takto keď bola malá nechcela jesť, ale vypila aj 2 litre mlieka niekedy- takže bolo jasné, prečo málo zje. Pomohlo jediné, zrušiť fľašu!!! od vtedy, ako pila len na hrček, vypila maximálne 2 malé hrnčeky denne a jedenie sa zlepšilo. Odporúčam, fľašu už v tom veku nepotrebuje. Je to len závislosť.

Tak nech zje nenatrete 🙂 môj syn už tak je 6 rokov a prežil to 😀