Dobrý deň prajem,
Potrebujem od vás pomoc, poradit ak budete mi vedieť pomôcť.
V prvom rade sme na Um a papa veľa aj Príkrmy aj mlieko a vkuse je hladný, je to nornalne? On sa napapať potom vypije mlieko a vkuse po hodke chce jesť ja už neviem čo mu je toto mam tak 2 týždne.
A ďalšia vec oje bábätko krásne spinkalo do 4 mesiaca, a teraz od Polky štvrtého a doteraz zle spi, budi sa mi v noci aj 5... 6 krát aj po hodine je hneď hore, niekeedy aj po dvoch, občas je super noc ze spi a zobudí sa 2 krát, ale tych je málo. Len sa chcem opýtať ci je to v poriadku? Idú nám aj zúbky tak neviem ci je to aj tým?
Denne spanky mame 2 krát po 2 hodinky a bdele okno 3 hodiny ,uz som skúšala aj denné spanky skrátiť ale nič nepomáha stále rovnako. Aj keď spal menej.
Ide spať o 20.00 a ráno vstávame okolo 7 pol 8. Ako kedy 🙂 veľká vďaka za pomoc, už som zúfalá. 🩵
Je to uplne normalne. Spanok bude este casto horsi, potom chvilu lepsi a zase dookola. Kolko ml mlieka dostava? A kolko prikrmu zje? Nedavas mu malo?
V noci ti spi krasne dlho (ak ked so zobudeniami), nas vstaval uz o 6-tej. 🙂
@plamienka555 ďakujem
2x 2h je spanok ok, max.ten prvy mozes skratit,druhy nechaj,ale s jedlom.to nema nic.
Mate dudlik? Mozno raz zuje a pomohom by.... moze to byt zubkami, potrebuje zut.
Zavedenim prikrmov sa aj nam spanok zhorsil telo si zvukalo na inu stravu, travenie...odporucam nedavat vecer tazsie veci na travenie
Vygoogli si 4 mesačnú spánkovú regresiu, nájdeš odpovede na niektoré otázky ;)