icon

6 mesačné bábo odmieta fľašku a mama bude deň preč

spagethka133
19. apr 2022

Dobrý deň,
prosím o radu. Moja 6 mesačná dcéra spočiatku odmietala dudlíky (v čom nevidím problém - tak sme to nechali ako je), no teraz odmieta aj fľašku resp. pohrá sa s ňou ako s hračkou ale keď z nej má piť odsaté MM tak sa zatne, začne plakať a končíme. Ja budem musieť byť minimálne na pol dňa mimo a neviem čo s tým. Skúšala som viac fľašiek, kvapkavé cumlíky aj nekvapkavé a nič. vždy to skončí plačom a potrebou upokojenia na prse.
Viete mi prosím poradiť?
Ďakujem

laurar1
19. apr 2022

@spagethka133 Manzel raz malej daval odsate mm z poharika, to vypila. Ale vtedy mala si 2 mesiace a bola plne kojena, flasku uplne odmietala. A neje este nejake prikrmy?

viestta
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
19. apr 2022

Aj striekackou sa da. Ale je mozne, ze od ineho ako od mamy sa napapa aj z flase.

diamond007
19. apr 2022

@spagethka133 kamoške sa to cez víkend nepodarilo, syn preplakal hodiny čo bola preč.... Ono to nebude ani o hlade ale Tom pocite spojeným s hladom.
Prsník je aj ukludnovaci prostriedok. Buď prestať kojit a dávať len fľašu alebo zobrať so sebou aj muža nech nakoniec niekde.

matkahelka
19. apr 2022

@spagethka133 je to len o treningu.a velkej trpezlivosti. dojcim 4-mesacnu a kedze chodim pravidelne k fyzioterapeutke, tiez bolo nutne naucit malu na flasu. u nas z troch flasiek vyhrala avent. u nas asi na piaty pokus uz uplne v pohode pila. len pozor, z flase ide mliecko lahsie, nasa malicka bola cela zaliata mlieckom, po kutikoch jej tieklo silnym prudom. takze pozor, aby sa babatko nezacalo dusit.

vilma7
19. apr 2022

Keď som skúšala dať ja malému fľašu (koníka som) ,tak odmietol lebo mňa spájal len s korením.
Potom som musela ísť po polroku do práce a dieťa bez problémov fľašku od tatka vzalo a plus nech mu daju prikrmy.

eternity24
19. apr 2022

@spagethka133 striekacka, lyžička, pohár…

bolarazjedna
20. apr 2022

Skus švédsky pohár:
https://images.app.goo.gl/HwATS4VwD9LUjuux5
Alebo lyžičku, bežný pohár..