7 mesacna dcérka pije od narodenia len materské mlieko
11. nov 2018
Dobry vecer, ide o to ze odmieta vsetko ci iz ide o cajik, štavičku ovocnu, mlieko umele, skusila som vsetko, dokonca aj moje mlieko odsate z tej flašky vypluje, cize chce len cici, kamaratka nekojička ma upozornila ze ked ju budem kojit dlho tak bude na mna naviazana a dalsie roky sa nikam nedostanem,... Co mam robit, uz skoro rok nikde nechodim lebo mala odmieta pit nieco ine ako moje mlieko,...
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@xxxkatka tak to, ze ci su plienky OK musi kazda maminka spozorovat sama. Jasne, kazde dieta je ine a aj to kojenie byva u deti rozne intenzivne. Neplati 1 pravidlo pre vsetkych. V zasade ale je aj taka moznost, ze materske mlieko pokryje dostatocne aj pitny rezim, niekedy dokonca aj celkovu vyzivu dietata do 1 roka. Hoci sme zvyknuti, ze od pol roka zavadzame prikrmy, su deti, ktore ich uplne odmietaju a piju naozaj vylucne len MM a je to uplne v poriadku a prospievaju a nie su ani dehydrovane. Takze vsetko proste musi posudit mamicka sama podla svojho dietatka. My sme napriklad pri dcere zacali pit z pohara cistu vodu okolo 8 mesiaca a to sa len zoznamovala s poharikom, cize nevypila vela, bolo to v ramci hry. A bola uplne OK. Ale kojila sa fakt casto + jedla prikrmy. A stacilo.