Dobre rano. Chcela by som 7 mesacnemu synovy dat prvy krat avokado, niejake recepty? patri to do ovocia a ja neviem ako mu to podat. Zmiesali by ste to napriklad s jablkom, prip. hruskou, bananom? Niektora skusenosti?Dakujem
ahoj, neviem, preco chces takemu prckovi davat avokado - pri zavadzani prikrmov plati, ze v prvom rade treba davat nase ovocie a zeleninu, cudzokrajne plody su najlepsou cestou k alergiam, avokado nevynimajuc. My mame uz skoro rok a maly je stale na zemiacikoch, cuketke, mrkvicke, petrzlene, tekvici, karfiole, brokolici, spenate...ved je bohate z coho vyberat. Inak suhlas, ze mozes dat do hocicoho, ja by som zostala pri zelenine, s ovocim mi pride avokado trosku odveci, spravidla sa dava do zeleninovych salatov (a sushi 🙂), takze by som to kombinovala mozno so zemiackami, cuketkou apod...
@nessi01 Dnes sa už avokado odporuca medzi prvymi prikrmmi http://www.alinka.sk/c/zaciname-papat-3238.html
Avokado sa da v podstate od zaciatku, nie je na nom nic alergizujuce, my davame s masielkom na chlebik ako natierku...
Dakujem za rady, idem to skusit spravit na obed. Dufam ze mu bude chutit. pekny den.
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
@luciamax Avokádo je jedna z potravín, ktoré môžeš pridať kdekolvek. Kludne ho daj aj k vareným zemiakom, surové, roztlačené vidličkou. Alebo k jablčku, prípadne urobiť niečo ako pomazánku. Trošku másla, avokádo a natrieť na chleba, ak také už papáte.