Ako často má 6,5 mesačné dieťa papať mäso?

abika26
26. dec 2011

Ahojte maminy,kolkokrat do tyzdna davate babatku maso?Ja mam 6,5m dcerku a teraz som jej zacala davat par dni aj masko.niekde som citala ze maso sa dava az 6x do tyzdna co sa mi zda vela.ake mate skusenosti vy?a este ake mnozstvo davate naobed?napr 1:1 maso a zelenina ci menej?dakujem za vsetky rady 🙂

nibiru
26. dec 2011

mi sme davali 5x ak nie tak uvareny žltok dnes mäso zje fakt vynimocne varievala so jej na 2 dni vzdy som si mäso naporcovala dopredu a potom vyberala na pripravu hlavne som to striedala morka,kura,hoädzie,bravčove nemusis davat vela staci naozaj troska co uz v polievke alebo zo zeleninkou na stavičke zo zmiakom
@abika26

kaja73
26. dec 2011

@abika26 Moj maly mal anemiu,tak som davala masko každy den-ale len tak cca polievkovu lyžicku do 150ml zeleninky. Davala som morcacie masko a hovadzie-to ma vela zeleza,ktore vie telo super využit.

milankovazuzana
26. dec 2011

@abika26 Ahoj, my máme veľmi dobrú pani Dr., venuje sa zdravej výžive.Nám odporúčala 2-3 x do týždňa, úplne to postačuje.A samozrejme okrem týchto dní odporúčala veľa zeleninky.

stvura
27. dec 2011

@abika26 no to je fakt individualne...pri malom mal maso 6 dni a jeden den zltok, presne knizkovo, podstivo...pri druhom som uz davala maso (mala zltok odmietala) a asi pol na pol so zeleninou. Ak ti maly chce jest masko a nema s tym problem, tak kludne moze kazdy den. Beztak sa dava maska za malu lyzicku, takze nevidim problem...ako to citis a ako babatko papa. Tak male dieta by malo jest hydinu, moze i telacie, bazanta...hovadzie ja osobne nedavam, resp. synovi od dvoch rokov (dcera est nejedla hovadzie, ma 14m).

martinjasen
27. dec 2011

Temu uzamykam. Prosim prejdite do odporucanych tem.

Asmira Team