icon

Ako naučiť skoro 3-ročné dieťa jesť?

25. máj 2023

Dobrý deň, mám dieťa ktoré na jeseň bude mat 3 roky…potrebujem ísť od septembra do prace…. No dcéra odmieta jesť ….zje len pirohy, pečivo, halušky….okrem toho ma alergiu na mlieko, takze stravu budem nosiť. Hlavný problem je že nechce jest - ak jej chcem dať mäso musim jej ho pomixovat, zeleninu nechce, ….ona ho nechce ani ochutnať a xy ďalších jedál….skôr ako sa do mna pustite ako som robila chybu keď som mixovala tak budem povdacna ak mi poradíte …čo s ňou robiť ….je tvrdohlavá ochutnať nechce …je spolu so staršou sestrou ale to nemá žiadny efekt ….kým staršia ma dojedeny cely obed za minutu …mladšia si ešte nedá ani lyžičku do úst …. neviem čo s nou robit predlzeny rodičovský mi na to nedaju ….myslím že ani na alergiu mliečnej bielkoviny …učiteľky budú na mna pozerať ako na blázna keď im poviem že odmieta jesť ….autizmus nemá ….ma len psychologicky problem že nechce ochutnať jedlo nechala som ju aj vyhladovať …nepomohlo …sladkosti nedostáva …viete ma prosím niekto nasmerovať alebo poradiť čo s tým ….ďakujem

Strana
z2
tara42
25. máj 2023

Možné je aj to, ze škôlke jest bude keď bude vidieť rovesníkov. Poznám maminu, ktorej dcerka nič neje cez víkend keď nechodí do škôlky, srandovala, ze nechápe z čoho žije, či z toho suchého rožka za cely víkend ale v škôlke si pýta duple a je riadny papkac ... Drzim palce.

Strana
z2