Ako presvedčiť dieťa jesť v stoličke?
Ahojte mame 16m dcérku papa pekne vie aj sama napr jogurt presnidavku aj polievku spapa sama lyzickou co je super ale v stoličke ani za svet nechce byť kŕmi sa na kolenách väčšinou asi od začiatku skúšame skúsili sme 2 typy stoličke. Svokra ma z toho záchvat keď vidí ze malú krmim na kolenách. Neviem nal niekto podobný problém? Za mňa dôležité ze mala pri pani sedí a neplesti do telky ale tak úprimne pohodlnejšie by mi bolo ju kŕmiť oproti sebe
@tatiana234 my sme cca v takom veku prešli na klasicku stoličku lebo malý vyliezal z tej vysokej.. pol roka to bolo náročnejšie vždy som sedela tesne vedľa neho a dozerala aby nespadol ale už je to ok
@martul trosku aj mne lepšie by sa mi ju krmimo oproti keby ju mam ale neviem osobne vidím pozitívum ze pekne papa sedí za stolom asi 😀😀
@tatiana234 daj ju do stolicky, do obidvoch ruk lyzicky, pred nu misku a nech sa krmi sama. Bude ju to aj v stolicke bavit, aj je najvyssi cas aby sa ucila jest sama (ano, viem bude to trvat dlho a polovica jedla na dlazke a obleceni)
@tatiana234 my mame takyto podsedak. V stolicke byt nechcela, takto pekne sama sedi na stolicke a papa "ako velka". A tiez mala obdobie, ze len na kolenach. Mna chrbat z toho bolel, sa vykrucat.
https://www.brendon.sk/ingenuity-my-spot-easy-c...
V 16 mesiacoch mne už syn nechcel sedieť v stoličke a zlostil sa. Kúpila som mu v tescu malý plastový stolík s motívom áut co ma rad a stoličku a papa sám za stolom svojim. Občas je za veľkým stolom a sedím pri nom aby nespadol alebo tiež mi sedí ma kolenách a papa (lepšie vidí to taniera) 🙂
@viestta vie jest sama ako som písala vyššie

@tatiana234 Ja nevidím žiaden problém v tom, že sedí na vás.
Teraz riešime to, že svokra pindá, alebo to vadí aj tebe?