ahojte.za chvilku nas cakaju prve prikrmy,preto sa uz rozhliadam po nejakej stolicke.mate niektora Jane.activa alebo terra-co sa daju rozlozit na stolucku a stolcek.ako ste s nou spokojna???
dakujem
ahojte..tak my mame Jane activa...ale este ju nepouzivame,ale vypada super 😉 😵 😵 a pokial viem je to jedina stolika so stolcekom ktoru soika nestiahla z predaja
ahojte my mame tu stolicku uz tri roky a som snou velmo spokojna .ja som tiez dlho hladala stolicky a tato my padla do oka hned ako som ju uvidela ja stabilna neprevrati sa a ked sme ju rozlozili maly tam sam papa alebo si kresli ma vlastny stolik 😎
ema.nz
šojka nestiahla z prdaja????
a to kvoli čomu o tom som ešte nepočula akože kvoli č omu sa stahovali kvoli stabilite alebo kvoli čomu lebo mne sa tato zda byt omnoho s tabilnejšia ako tie na tych tenučkych nohách
🙂
moko:ano ostatne znacky co vyrabali taketo stolicky sa uz na slovensku nepredavaju,stiahla ich SOI 😅 viem,ze boli aj babypoint,tusim aj neonato....a nechali v predaji iba Jane....ano a stiahli ich kvoli stabilite!!!!
ahoj babeny, nie sú nejake nove skusenosti s týmito stolickami? veelme sa mi paci activa, len dufam, ze naozaj za tie peniaze stoji...co vy na to?
Otvaram zase tuto diskusiu 🙂 Viete mi poradit ci je dobra? Je draha,tak neviem,ci sa oplati investovat...
@kristinagabi
nikto... ☹
@kristinagabi ahoj, stolicka je perfektna, moja sestra ju ma a idem si ju aj ja kupovat. moj maly ma 5 mesiacov a uz sa budeme pomaly prikrmovat, dnes mi ho len tak posadila do tej stolicky a dala ho do takej polohy ako keby bol vo vajicku, lebo este nesedi (to som ani netusila ze sa da polohovat). ona je spokojna s kupou a viem ze ju ma aj moja sesternica, tiez ju kupovala lebo je stabilna ona ma takeho valibuka a uplne v pohode 🙂
tak na to by som bola aj ja zvedava tiež sa mi zda najlepšia na trhu ,,,,