Avent alebo Lovi. Ktorú značku uprednostňujete?
24. feb 2011
Ktora znacka je vasa oblubena, ktorej davate prednost? / kvalita - cena /
Som zvedava ake mate skusenosti a nazory na ich vyrobky 🙂
Predošlá
Strana
z2
Určite a jedine sklenené fľašky - napr.babylove.
syn ma 5 mesiacov a asi ho bolia dasienka. Obcas zle papa, cumel flase vytlaca jazyckom von a aj ked je evidente hladny, zle papa. Pouzivame Avent cumle, ktore sa mi zdaju velmi tvrde v porovnani s lovi alebo Canpol babiesi. Problem je, ze maly je uz zvyknuty na Avent, z ineho nevie pit. mate podobnu skusenost?
A este jedna vec, na spanie mame culmik babylove, ale posledne dva tyzdne sa mu vo vnutri cumla hromadia slinky, asi zacal viac slinit. Je to OK?
Predošlá
Strana
z2

Tak my sme nakúpili najprv všetko z aventu, potom medelu... Poradie podľa nás:
kvalita: Fľaška Lovi, Medela, Avent
Z aventu je super termoska na cesty (má plastový obal, do ktorého naleješ vodu z termosky, dáš fľašku a za 1-2 minútky môžete papkať), inak flašky Avent a Medela sa nám osvedčili len keď moja láska papkala moje odsaté mliečko a muselo byť nezahustené, akonáhle sme začali zahusťovať resp. prešli najprv na BEBU (Rakúsku), BEBU R-kovú (proti grckaniu) museli sme vymeniť fľašky. Flašku LOVI ani neviem od kiaľ som mala, ale od kedy som ju prvý krát skúsila Lenka z inej piť nechce. To hovorí asi samé za seba. A keďže mám všetko z Aventu skúsila som, či dudlík z flašky Lovi sedí na AVENT a sedí, tak ideme kúpiť len ďalšie cumlíky na LOVI.
Maťa