icon

Avent alebo Lovi. Ktorú značku uprednostňujete?

silvia0111
24. feb 2011

Ktora znacka je vasa oblubena, ktorej davate prednost? / kvalita - cena /
Som zvedava ake mate skusenosti a nazory na ich vyrobky 🙂

Strana
z2
matules
6. sep 2014

Tak my sme nakúpili najprv všetko z aventu, potom medelu... Poradie podľa nás:
kvalita: Fľaška Lovi, Medela, Avent
Z aventu je super termoska na cesty (má plastový obal, do ktorého naleješ vodu z termosky, dáš fľašku a za 1-2 minútky môžete papkať), inak flašky Avent a Medela sa nám osvedčili len keď moja láska papkala moje odsaté mliečko a muselo byť nezahustené, akonáhle sme začali zahusťovať resp. prešli najprv na BEBU (Rakúsku), BEBU R-kovú (proti grckaniu) museli sme vymeniť fľašky. Flašku LOVI ani neviem od kiaľ som mala, ale od kedy som ju prvý krát skúsila Lenka z inej piť nechce. To hovorí asi samé za seba. A keďže mám všetko z Aventu skúsila som, či dudlík z flašky Lovi sedí na AVENT a sedí, tak ideme kúpiť len ďalšie cumlíky na LOVI.
Maťa

evittam
6. sep 2014

Určite a jedine sklenené fľašky - napr.babylove.

lukrecia76
11. jún 2015

syn ma 5 mesiacov a asi ho bolia dasienka. Obcas zle papa, cumel flase vytlaca jazyckom von a aj ked je evidente hladny, zle papa. Pouzivame Avent cumle, ktore sa mi zdaju velmi tvrde v porovnani s lovi alebo Canpol babiesi. Problem je, ze maly je uz zvyknuty na Avent, z ineho nevie pit. mate podobnu skusenost?
A este jedna vec, na spanie mame culmik babylove, ale posledne dva tyzdne sa mu vo vnutri cumla hromadia slinky, asi zacal viac slinit. Je to OK?

Strana
z2