icon

Čo môže piť 7 mesačné dieťa, ktoré odmieta čaj?

jurko07
24. jan 2013

čo môžem dať piť 7.mesačnému synčekovi ked mi odmietá čajík... ? Prípadne akú vodu aké inú tekutinu?

bubula_007
24. jan 2013

Jedine prevarenú dojčenskú vodu.

marduliena
24. jan 2013

môžeš mu dat aj vodu ja som dávala Lucku.

alena1808
24. jan 2013

ja som davala mojmu synkovi bud cistu prevarenu vodu (teplu), alebo aj vody urcene pre deticky (Lucka atd.), alebo cerstve stavy z ovocia (jablko), ale rozriedene.

miturova
24. jan 2013

ahoj ak ho kojíš tak najprv ide slabšie mliečko na zahasenie smädu.ak ho nekojíte tak pomôže aj voda lucka-neperlíva .a možno sa mu nepači cumlik na fľaši... držím prsti anna

kaara1980
24. jan 2013

moja dcéra pije len vodu.Zo začiatku Lucku,teraz filtrovanú z filtračnej kanvice.Už má 18m a akonáhle jej uvarím čaj,tak ju strasie a viac sa jej nedotkne

radlinka
24. jan 2013

Mozes dat aj kuraci vyvar, riedene ovocne stavy ak ste pekne nabehli na prikrmy 😉

tinka0401
24. jan 2013

moja dcera nechcela, naucila sa az ked som jej ponukla vodu z pohara. Inak ako z pohara sa nicoho nenapije

gaby21
24. jan 2013

Ach jaj, no co asi, cistu vodu, neviem co ine. Inak poriadna hlupost kupovat cistu vodu vo flasi, sak ta nasa je uplne nezavadna, nezijeme v Afrike 😝 No ale, ak uz neviem co s peniazmi, tak kup aj vo flasi a tu najdrahsiu 😀

mirkave
24. jan 2013

ja davam vodu.sice jej nepije vela,syn je dojceny,ale obycajna voda staci

chtoura_ba
24. jan 2013

ahoj, to je dobre ze ti odmieta caj, vobec by ho totiz este nemal 7 mesacny pit, najskor tak od 9. mesiaca. Zatial staci materske mlieko a pomaly aj prevarena voda. Na vsetko ostatne ma cas 🙂

lubiduch
24. jan 2013

ja davam Lucku, tu netreba prevarat tak ked je trebam tak mu to rychlo nalejem. Kupila som mu taky ten uciaci hrncek s naustkom s ventilom. to znamena ze ked to aj otoci hore nohami, nepretecie to. to mu pichnem do rucky a on sa s tym hra a zuzle to a co to z toho vypije.

my sme mu cajik davali, fenyklovy...uz bol prilis zvyknuty a nechcel vodu, tak ho trochu klamem tym hrncekom, on to pije a ani o tom nevie 😀 a cajik uz nedavam

strihalka
24. jan 2013

voda, odstav si hrusku, alebo rozmiuj preced a stavu nared vodou, detto jablko, jedine z bananu nic nedostanes🙂
ja davam aj redenou mrkvovou stavu, pozor na caje, ktere jsou sackove, pokdu je tamnechas dele tak caj zhorkne....mozno preto nesmakuje
@jurko07

baklik
24. jan 2013

nas nechcel ani vodu, ani caj. tak som skusila stavu z jablk, riedenu v pomere 1:1 alebo 1:2 (stava - voda) a to mu bralo. caj mi vypil jedine, ak som pridala trochu glukopuru. zamerne som nedavala cukor, ale ak by mal byt dehydrovany, kedze bolo leto, dala som mu do caju glukopur (prirodny hroznovy cukor). a to podotykam, ze s cukrom do kontaktu predtym nikdy neprisiel, ale skratka cistu vodu ani za svet, bol schopny vobec nepit, plienka sucha...

alena0305
6. feb 2013

Môžeš skúsiť aj džúsiky v sklených fľaškách určené pre najmenších riedené vodou - mne moja vypije len to ale máličko. Tak si ich dám do nádoby na ľad - a do prevarenej vody hodím jednu ľadovú kocku a môže rovno piť.

eveenka
9. feb 2013

Ja som dcerku naucila na cistu vodicku z vodovodu resp. prediltrovanu cez britu, ale davam jej sem tam aj cistu stavu napr z jablcka alebo mrkvy ale nariedenu s vodou a tiez vyvar cisty z hovadzinky alebo z kuraciny domacej....podla mna je zbytocne davat lucku ved ta nasa voda je uplne nezavadna...a navyse najlepsie uhasi smad cista voda ako sladene napoje alebo sladeny caj.