icon

Čo variť 11-mesačnému dieťaťu s 4 zubami?

lylyjana
15. okt 2024

Ahojte. Uz mi dochadzaju napady. Prvy syn jedol vsetko zaradom a zuby mal od 7m. No teraz ma nase druhe dieta uz 11m a stale len predne zuby (2 hore a 2 dole). Chce jest to co my (samozrejme pripravene vhodne pre 11m dieta) ale je to obmedzujuce lebo kvoli zubom ani maso nepokuse, ked je nieco tazsie na prezutie hned vypluva… takze vela veci mixujem stale 🤦‍♀️

anjelicek26
15. okt 2024

Ved mixuj dalej, pri 4roch zuboch toho moc nepozuje co uz s tym... nema dva roky, aby to nejako "vadilo", ze papa mixovane...dojde cas a bude jest kusky...

amelia89
15. okt 2024

skus si nastudovat metodu blw, deti nepotrebuju zuby na prijmanie spravne upravenej stravy aj v celku… moje deti na tom vyrastli,nechceli mixovane a zubov mali do roka malo…

zorkahorka
15. okt 2024

Niektore nemaju v roku ani jeden zub... 4 stacia. Davaj mensie kusky masa a maksie

ivka21
16. okt 2024

@lylyjana môj mal v roku 2 a teraz 13 m ma 4zuby a nejak mixovanie neriešim možno prvé prikrmi. Dieťatko ti malý kúsok normálne spapa. Inak super vychytavka na mäsko je pretlacak na cesnak.

lylyjana
autor
16. okt 2024

@ivka21
@amelia89
snazim sa davat kusky, aj cuketu si kuse sana no uz mi dochadzaju napady co moze bezpecne jest. Ale ano, nacitam blw viac.
A vsaka za tip na to maso! Skusim