Dávate 18-mesačnému dieťaťu Bambino?
Dávate bambino? Poraďte nejaké natrierky, kupujem lucinu väčšinou ale niečo iné ,dávate Bambino?
@anonym_autor babino ani my dospeli nejeme uz...hrozne sa zmenilo zlozenie aj chut atd...ale ako vysse pani pise lepsie domáce
Ano, davala som vpohode… ;) ja mam bambino tiez velmi rada, je chutnejsie ako obycajne syrokremy
Inak v Starom otcovi mavaju super (bio) natierky 🙂
@anonym_autor Urcite nie, ziadne tavene syry. Lucina, zerve, mozzarella, cottage..
Kupujem tvaroh alebo cottage a z neho robim natierky pre tak male dieta aj pre nás. Bambino neukupujem nikdy, nenauč ho na taký odpad. Jasne že sa nič nestane keby ho dáš, ale načo, ked su zdravšie alternativy.
už v tomto veku všetko čo im chutilo
Nedávala som syrokremy (ani nedávam a to majú už školský vek), ale za to od malička som sa naučila robiť rôzne natierky aj štýlom že rozmixujem mozzarellu a primiešam tam čo máme radi - ryby, mrkva, cviklu,… alebo potom z Lučiny 🙂 . Nájdi radšej zdravšie možnosti syrokremu. Dieťa ti poďakuje neskôr
@anonym_autor taveny syr by som nedala jest ani dospelemu, nie to este dietatu
Pozri na webe "skolkarske natierky" je tam kopa receptov...
Od 11 mes papa vsetko, nie som uzkostliva
Od 11 mes papa vsetko, nie som uzkostliva
@anonym_34d681 super 🙂 👍
@anonym_autor Dat by som dala, ale pravidelne nie. Tavne soli ozaj nie su vhodne pre male dieta.
Obcas by som mozno dala, ale nie casto.... Su aj zdravsie moznosti. Uz mam vacsie deti, momentalne frcia na tavenych syroch, ale teda dufam ze ich to dlho drzat nebude 😁
Natierky robím vacsinou z luciny, zerve a podobne. Moznosti je viac nez dost 😊

Bambino ani ine syry typu syrokrem nie su vhodné. Natierky sa bežne robia z Luciny alebo ineho podobného syra. Alebo tvaroh už tiez može. A ked už natierky, tak najlepšie doma robene - vajíčková, tuniakova, mrkvova...