icon

Do kedy prevariť dojčenskú vodu pre deti?

2. jan 2025

Ajojte, dverka ma 12m, davame prevaprenu lucku aj na pitie aj na UM. Dokedy treba este prevarat?
Dakujem

ivangeline
2. jan 2025

Netreba. 🙂

viestta
2. jan 2025

Dojcensku vodu vobec netreba prevarat, pitnu z verejneho vodovodu tak do roka a z vlastnej studne podla rozboru

lelelienka
2. jan 2025

My sme mali Lucku co sa neprevara takze vobec, od roka pije uz obycajnu vodu z vodovodu.

natalka13
2. jan 2025

Ani pitnu netreba prevarat.

doriiis
2. jan 2025

Nikdy som žiadnu vodu neprevarala.Ani tu vodovodnu

lubmar
2. jan 2025

Nasa doktorka vzdy vravela, ze ak pouzivame dojcensku balenu vodu, ze ju vobec netreba prevárať. Prevaranie vody zostalo ako prezitok starych mam z minulosti,ked sa pouzivala voda z pochybnych zdrojov,studni a pod. A prevaranie ma stejne zmysel iba dovtedy,kym dieta nestvornoskuje po zemi a vselico nechyta do ruk, ktore si potom strka do ust potom to uz stejne nema vyznam,nakolko rozne bakterie po prjima touto cestou🫤

patka06
2. jan 2025

Presne ako píšu vyššie - dojčenská sa vôbec neprevára

rozculena
2. jan 2025

do 18 rokov....panebožeeeeeeee

jarmilasemankova
2. jan 2025

My sme lucku dojčenskú vodu neprevarali píše to aj na obale že netreba prevarat a od roka sme používali vodu z kohútika a vždy prevarili

luliu
2. jan 2025

Netreba vôbec, ani novorodencovi a už vôbec nie ročnému dietatu

zooeynka
2. jan 2025

Tiez som neprevarala tu z vodovodu...len prihrievala. Ziaden problem.

sono2
2. jan 2025

@rozculena ty si sa zase rozčulila😂, jasne, že netreba

lelelienka
2. jan 2025

@lubmar pocula si o tom, ze prevaranie sa neodporucalo len z hygienickych dovodov, ale aj preto, ze sa tym odstrani oxid uhlicity? Aj niektore dojcenske vody ho mozu (mohli) obsahovat aj ked male mnozstva, cize nie je to len prezitok starych mam kvoli hygiene, ale ma to aj takyto dovod 😉

petamich
2. jan 2025

Dojcensku vodu som nikdy neprevarala a roku uz urcite pil vodu z kohutika, neprevarenu

anavixy
2. jan 2025

Lucku vobec netreba a 12m uz ani vodu z vodovdu by netrebalo…

lubmar
2. jan 2025

@lelelienka viem, ze niektore dojcenske vody byvaju jemne bublinkate, ale predsa ked ju kupujem pre mimino,tak taku nekupim! Alebo ak ano,da rozum,ze ju musim predsa prevarit.

lelelienka
2. jan 2025

@lubmar no ved ano, to da rozum, ale ty pises ze dojcenske balene vody netreba prevarat lebo je to len prezitok kvoli hygiene, tak ja som ta len opravila a doplnila, to je cele 😉

rozculena
3. jan 2025

@sono2 vieš čo,nerozčulujem sa....zastavuje sa mi mozog🙄potom sa rozčuľujú,že sa ocitnú na žltom slonovi

katrin21
3. jan 2025

Davno nie... max som prevarala prve mesiace tu z kohutika dojcensku som ani nekupovala , max.na cesty a tu som uz neprevarala..a to mam predcasniatko