Existuje poradenstvo pre príkrmy a kŕmenie detí?
Existuje nejaké poradenstvo ohľadom kŕmenia, príkrmov dieťaťa?ako sú laktačné, spánkové poradkyne..... existuje aj pre kŕmenie niečo takéto?
@anonym_autor nie, lebo je to tak primitivne, ze to pochopi kazdi na prvy raz predsa
@anonym_07fc0e vyzivovy poradca pre deti, nic "primitivne" na tom nie je, vela deti ma problemy s prijmom potravy od malicka, u babatiek casto skratena uzdicka, silny davivy reflex, nedostatok vitaminu B, zeleza a milion inych dovodov, preco je tam nejaky problem...
@anonym_autor Ved pediatricka je na to, aby to vysvetlila tieto veci. A ak ide o problem s dojcenim, tak laktacne poradkyne.
@anonym_autor nie, lebo je to tak primitivne, ze to pochopi kazdi na prvy raz predsa
@anonym_07fc0e keď chceš kritizovať aspoň nepíš anonymne.. a nie, primitívne to absolútne nie je keď ti dieťa odmieta akúkoľvek metódu kŕmenia dlhodobo....
@anonym_autor Ved pediatricka je na to, aby to vysvetlila tieto veci. A ak ide o problem s dojcenim, tak laktacne poradkyne.
@siska53 keby vie ona poradiť, tak sem nepíšem..
pediatricka vysvetli max ako zavadzat prikrm... moje dieta prikrmujem uz skoro 4 mesiace a nechce nic jest, skusam rozne metódy, recepty a postupy podla knih, skratka nechce a už mlieko nestaci na to, aby sa pokryla potreba živín...
pediatricka vysvetli max ako zavadzat prikrm... moje dieta prikrmujem uz skoro 4 mesiace a nechce nic jest, skusam rozne metódy, recepty a postupy podla knih, skratka nechce a už mlieko nestaci na to, aby sa pokryla potreba živín...
@anonym_autor tak staci... mne mlada do roka ani hlt, 14 mesacna uz jedla pekne...najvyssia a uplne normalne vahovo zo vsetkych surodencov....
@anonym_autor tak staci... mne mlada do roka ani hlt, 14 mesacna uz jedla pekne...najvyssia a uplne normalne vahovo zo vsetkych surodencov....
@anjelicek26 myslíš, že je to ok, keď nezje absolútne nič iné do roka? Ani za lyžičku? Rovno vypluje alebo najčastejšie ani neotvorí ústa...mne pediatrička prízvukuje stále, že už musí min 2 dávky mlieka mať nahradené riadnou stravou, že mlieko už nestačí, ale neviem ako už....
@anonym_07fc0e keď chceš kritizovať aspoň nepíš anonymne.. a nie, primitívne to absolútne nie je keď ti dieťa odmieta akúkoľvek metódu kŕmenia dlhodobo....
@anonym_autor sama pises anonymne. a teda rucat sa z toho, ze ti dieta nezje nic po 4m prikmovania, vitaj v rodicovstve. vies kolkym z nas deti nejedli? Ries na gastre ak má dieta problem, ale to skor ty vidis problem tam, kde nie je.
@anonym_autor sama pises anonymne. a teda rucat sa z toho, ze ti dieta nezje nic po 4m prikmovania, vitaj v rodicovstve. vies kolkym z nas deti nejedli? Ries na gastre ak má dieta problem, ale to skor ty vidis problem tam, kde nie je.
@anonym_07fc0e áno, ale ja nekritizujem. A kde sa rucam? Snažím sa veci riešiť... Ach ty matka dokonalá, choď si kopať do nejakých iných diskusií, keď tu nemáš čo múdre povedať... Neviem čo by mi muselo byť aby som bola bezdôvodne rýpala do matky s normálnou otázkou... Nepriberame dostatočne, neprospieva dieťa tak ako má, tak to chcem riešiť a nebyť ľahostajná.. ja sama najlepšie poznám našu situáciu a viem, či problémy sú alebo nie..... Koľko málo stačí na to, aby bol človek ľudský a aj tak sa nájdu takýto ľudia ako ty, s ktorými nechcem mať fakt nič spoločné.... Nevieš čím si iný prechádza a byť milý je minimum...ale pre teba aj to veľa...
netlac na dieta. nechaj tomu volny priebeh. ponukni jedlo nech moze ochutnat a nerob natlak. netlac ani ty na seba. su deti ktore jednoducho nechcu ine jedlo len mlieko. daj ochutnat jedlo a potom daj mlieko, ked nebude chciet jedlo, neries, daj mlieko. ked ho budes nutit len ho zbytocne zablokujes. ak dojcis skus mu ponuknut darcovske alebo umele, nech sa nasyti. ak ste na umelom, tak priprav dalsiu davku. skus porovnat znacky, ci nenajdes nieco s lepsim zlozenim.
ked dietatko nie je hladne, tak to chce pozriet aku ma krivku priberania, lebo moze sa stat ze dr sa drzi priemeru a tvoje dietatko je na spodnej hranici a len si ide po svojej krivke
ja som skusala kadeco.casom som sa naucila ze vlastne pripravujem pre neho mini vzorku, tak som tympadom nemala velke ocakavania a ani zbytocne odpady. vacsinou len ochutnal a ked zazrakom cosi zachutilo, tak bolo super, tak som potom toho pripravovala viac a castejsie. po case, ked mu to uz prestalo chutit, tak zase som musela hladat co by mu zachutilo a je tomu tak aj doteraz, co uz je skolak :D
@anonym_autor sú to prikrmy.. ani moja nechcela.. staci zopar lyziciek. Mlieko je stale podstatna zlozka potravy. Keby mala davno cez rok, nepoviem. Moja do viac ako 2 rokov uprednostnovala mlieko pred inou potravou.
@anonym_autor ja mám na tanieri od mojej mamy stále že som do dvoch rokov skoro nič nejedla(grisku a ryžovy nakyp ale až po 1,5 roku)a som tu.
Živá a zdravá. Potom som sa rozjedla a nebola som ani prieberciva. moje dieťa je úplný opak, zje všetko, ale má teda len 8 mesiacov zatiaľ, ešte sa to môže niekde na ceste k dospelosti pokaziť.