Hipp obilné kaše a mliečne kaše na dobrú noc

nikolabulkova
23. feb 2016

Dievcata ktoru kasu by ste mi odporucili od HIPP na noc? Kojim maleho ma 7 mesiacov a nechcem mu davat ine mliecko iba svoje takze to chcem miesat s vodou ale ako pozeram tie mliecne kase na dobru noc sa miesaju s vodou.

juhseverzapad
23. feb 2016

Keď sa miešajú s vodou, tak čo riešiš? A mimochodom drobcovi niečo uvariť ako ho kŕmiť niečím takým?

iwesska
23. feb 2016

@nikolabulkova Tak pozeraj bezmliecne kase a zarob s vodou, alebo svojim odstriekanym mliekom, mliecne kase vsetky obsahuju UM.

moni244
23. feb 2016

to už radšej Nominal kaše ako ten blivajz od Hipp, Nestlé a podobne

iwesska
23. feb 2016

@juhseverzapad Krmit "niecim takym"...akoze co je na kasi zle? 😅

moni244
23. feb 2016

@iwesska si si prečítala, čo obsahujú tieto kaše? veď to je čistá umelina a to nie som zastánca bio a neviem čoho, ale po prečítaní som odmietla toto dávať malému dieťaťu

juhseverzapad
23. feb 2016

@iwesska Na domácej, teda z kravského mlieka nič! Bože chráň! Tie kupované sú blivajz. Radšej, nech niečo dobré navarí.

iwesska
23. feb 2016

@moni244 Precitala, aj sme ich normalne davali detom jest - umele na tom je akurat tak to mlieko, ktore bezne pili aj mimo toho, cize kto nekoji, pochopi 🙂 Mala akurat miesto toho uprednostnila kase varene, starsi syn neskor tiez, ale kym bol maly, toto sme bravali ako hotovost ked sme boli mimo dom sme to zarabali. Mali sme aj Nominal kase, ale tie uz vobec nechceli. Ja sama som mala vzdy Nominal pre seba v zalohe, ale ani mne veru niektore nechutili vobec - je velky rozdiel kukuricna instantna a kukuricna varena. Varene kase su najchutnejsie, v podstate aj najzdravsie /kazda instatna je ochudobnena o vitaminy, ktore sa procesom stracaju/, ale ako hotovost tie instantne nezatracujem.