Hotové mliečka s kašou v krabici

tehotna40
4. aug 2021

Ahojte baby, dávate deťom, moja ma 7 mes, tieto hotové mliečka s kašou v tých krabičkach? Ak áno tak aké/ktoré?
Ďakujem

nikpa
4. aug 2021

@tehotna40 nie, raz som to kúpila lebo sme niekam išli ale keď som to ochutnala tak je to sladká žbrnda. Viac by som to nekúpila.

kristina1001
4. aug 2021

@tehotna40 ja dávam od Sunaru večer ako večeru pred mliekom ale iba kašu na dobrú noc najlepšie ju zasiti

s_a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
4. aug 2021

Nie, deti by mali jesť čerstvé potraviny, nie takéto polotovary

tehotna40
autor
4. aug 2021

@nikpa ďakujem, ešte sme to nemali len som nato pozerala v obchode a známa hovorila ze jej mala to pije večer ze jej to veľmi chuti. Ale tiež sa mi to nezdá, hotové v krabici..

@pribinak to viem, to UM co do jej musím pchať od mala je tiež " čerstvá " potravina 😞 snazim sa len niekdy sa inak nedá, sem tam dostane nejakú tú kapsicku alebo výživu.

lenka2710
4. aug 2021

@tehotna40 ja to kupujem, keď ideme niekde na výlet 🤷‍♀️ len prelejem do fľaše

zuvelyn
4. aug 2021

Nie, ja som to ochutnala a fuj. Synovi to tiez nechuti a ked je poriadne cely den nepotrebuje na noc "zasytit" (hlavne toto je taka blbost ako ako mraky. Skusal niektory dospely ssa nadzgat kasou hodinou pred spanim? ved je z toho tazko na zaludok, clovek sa len prevaluje, telo to nevie stravit poriadne) . Sem tam dostane krupicovu kasu ked nemame doma nic lepsie, alebo prideme neskoro z vonku, na ranajky ovsenu alebo pohankovu - ale nie detske ale normlane kase pre dospelych ochutene jogurtom a ovocim. Tie instantne sunar, hami, nestle je za mna obycajna malta na zalepenie zaludka.

tehotna40
autor
4. aug 2021

@zuvelyn mne tie kaše mala ani nechce, dokonca ani krupicu nie, asi jej to nechuti, zje 3 lyzicky a zatne sa

lenuska9999
4. aug 2021

@tehotna40 nie nedávala som .. boh vie co je tam všetko vnútri. Raz som čítala, že niektorú z týchto kaši museli stiahnuť, lebo obsahovala nejaký prvok z kontaminovanej ryze a stopy nejakého kovu, ktorý spôsobuje rakovinu.. neviem ci je to pravda, ale bolo to normálne na stránke neviem akého úradu alebo ministerstva.. a v obchode ich ešte dali za nižšiu cenu , aby sa popredali.. choré. Dávam synovi kaše, ale len také co sama urobím. Napr ovsenu kasu

tehotna40
autor
4. aug 2021

@lenuska9999 ďakujem. to mi mala nechce jest, kaše vôbec, tak nekúpim, radšej to vyskúšam nejako doma urobiť z UM, či to bude alebo nie, uvidíme.
Je to choré tento svet, také veci jeme, aj teraz boli tie jogurty, obsahovali nejakú látku co nieje v EÚ povolená používať do jedál, a co tam teda robila ? Humus

marrydreamkas
5. aug 2021

@tehotna40 ja som robila na zaciatku mojim instantne kase z DM nemliecne bez cukru a zarabala som ich do UM,ktore pili.chutilo im to, zaviedla som im tak lepok a bola to aj uspora casu.po cca roku som im zacala varit kase z celych zrn, najcastejsie z ovsenych vlociek a bez UM, iba z ovocim a to ranajkuju doteraz, budu mat 2 roky

ajka0207
5. aug 2021

@tehotna40 pre sedem mesačne je väčšina veľmi sladká, dávala som nominal kaše a dochucovala ovocím. Na tých od sunaru ale fičí moja štvorročná.