Je Babylove mlieko 3 vhodné pre dvojročné a staršie deti?

sonabart
7. máj 2013

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci je vhodne mlieko Babylove 3 pre viac ako dvojrocne dieta? Pretoze mi nie je zname, ze maju vyssie cislo ako 3 a trojka je od 10. mesiaca. Porovnanie hodnot s Nutrilon 4 od dvoch rokov a Babylove 3 je rozdielne, ale to je pri kazdom mliecku, tak neviem ci je ci staci toto mlieckoo aj pre starsie deti. Dakujem. Sona

nanulik
7. máj 2013

nie, ja som dávala malému do 18 mesiacov, potom sme prešli na kravské

klincek
7. máj 2013

mliecko urcene pre mladsie deti mozes davat starsim (naopak nie). takze ak vam stale vyhovuje byt na UM, nebala by som sa toho. ved dvojrocne diela uz normalne jedava-co nebude v mlieku, doplni si stravou.

jerryjanka
7. máj 2013

moja staršia ma 2 roky a 4 mesiace a stale sme na babylove 3 - vyššie čislo nemaju - ale ona ma mliečko len večer pripadne ked sa niekedy zobudí v noci inak papa normalne. kludne ho môže aj staršie dieťa.

unavenasom
7. máj 2013

umele mlieka su na tom tak, ze cim maju vyssie cislo, tym su menej upravovane a podobaju sa kravskemu resp su uplne kravske, kedze sa z kravskeho mlieka vyrabaju....cize tak trosku "odzub" pre mamicky :p

verronicka
17. máj 2013

@jerryjanka anevis ci je 3-jka aj s nejakou prichutou...napr.vanilka? ...lebo u nas v DM som nenasla 🙂 vdaka

lauricka
17. máj 2013

podla mna babylove 3 je urcene pre 10 a viac mesiacov, takze aj pre Tvoje dieta. A urcite UM nie je ziadny "odzub", ako tu zasa niektora mudra spomina. Kto o tom trochu nieco vie, tak to nenapise.