icon

Je maslo bezpečné pre 15-mesačné dieťa?

11. jún 2025

Môže dieťa 15 mesačne chlieb s maslom? Nemám doma lucinu ani inú natierku

thereisabear
11. jún 2025

Áno

autor
11. jún 2025
@thereisabear

Áno

@thereisabear ďakujem 😘

minenkaa
11. jún 2025

A Lučina nie je nebezpečná?

koniarova
11. jún 2025

Jasné, že môže

januska12323
11. jún 2025

Čo je na masle nebezpečné?

tenerifka
11. jún 2025

Ciste maslo je ovela zdravsia volba ako Lucina, ci ine tavene syry.

natalka13
11. jún 2025

🤔

nikha2809
11. jún 2025

To vážne si mu ešte doteraz nedala maslo?

thereisabear
11. jún 2025
@tenerifka

@tenerifka lučina nie je tavený syr, ani nezdravá. Ale súhlasím, maslo je tiež ok.

tenerifka
11. jún 2025
@thereisabear

@tenerifka lučina nie je tavený syr, ani nezdravá. Ale súhlasím, maslo je tiež ok.

@thereisabear myslela som, ze Lucina je trojuholnikovy taveny syr, teda tak si to pamatam este zo Slovenska......

thereisabear
11. jún 2025
@tenerifka

@thereisabear myslela som, ze Lucina je trojuholnikovy taveny syr, teda tak si to pamatam este zo Slovenska......

@tenerifka nie, má lepšie zloženie aj lepší spôsob výroby

iwesska
11. jún 2025
@tenerifka

@tenerifka Lucina nikdy nebol trojuholnikovy,ani taveny syr,je to cerstvy biely syr.

bambulkaaskatulka
11. jún 2025

Dieťa po roku by nemalo fast foody ( vrátane parkov, pozor) , veľmi korenené jedlá, veľa cibule a cesnaku ( trochu ok) , plesňové syry, ovčí syr, nepasterizovany syr, med ( môže obsahovať nejaké parazity, to do troch rokov) morské živočíchy a inak môže čokoľvek čo jete aj vy dospelí ( ak sa stravujete zdravo)

tenerifka
11. jún 2025
@iwesska

@tenerifka Lucina nikdy nebol trojuholnikovy,ani taveny syr,je to cerstvy biely syr.

@thereisabear
@iwesska
Ok, tak si to mylim s inym syrom, predsalen je to uz 26 rokov. Kazdopadne aj maslo je dobra volba....

iwesska
11. jún 2025

V com vidis nebezpecenstvo v masle pre 1r dieta?🤔

bystrozraky
11. jún 2025

Hlavne si pozri, aby to maslo nebolo z nepasterizovaného mlieka (Listeria, kliešťová encefalitída a pod...).

tenerifka
11. jún 2025
@bystrozraky

Hlavne si pozri, aby to maslo nebolo z nepasterizovaného mlieka (Listeria, kliešťová encefalitída a pod...).

@bystrozraky lde sa take nepasterizovane maslo predava?

rozculena
11. jún 2025
@bystrozraky

@bystrozraky o čom snívaš,prosím ťa 🙄

minenkaa
11. jún 2025
@bystrozraky

@bystrozraky veď ale to sa predáva fakt malo,len niekde na maličkých farmách ,žiadny rozumne zmýšľajúci hospodár do toho nepôjde

autor
11. jún 2025

Ženy zmenili mi tému, ja som sa len pýtala či môžem maslo dať lebo nemám inu natierku a maslo som ešte nedávala, určite som sa nepýtala či je maslo bezpečné

autor
11. jún 2025
@nikha2809

To vážne si mu ešte doteraz nedala maslo?

@nikha2809 nie nedala a ?

bystrozraky
11. jún 2025
@minenkaa

@bystrozraky veď ale to sa predáva fakt malo,len niekde na maličkých farmách ,žiadny rozumne zmýšľajúci hospodár do toho nepôjde

@minenkaa Ano, farmárske obchody (Starý otec v BA), trhy, známi a podobne... My však nevieme, odkiaľ ona berie maslo. Pýta sa, či mu ho môže dať. Vôbec nechápem, prečo tu s tým má každý problém, keď som napísal, aby nebolo zo surového mlieka. Proste dávať nepasterizované mlieko v tomto veku je nebezpečné, to je všetko. Ale celkom je to zábavné, hehe 🙂

minenkaa
11. jún 2025
@bystrozraky

@minenkaa Ano, farmárske obchody (Starý otec v BA), trhy, známi a podobne... My však nevieme, odkiaľ ona berie maslo. Pýta sa, či mu ho môže dať. Vôbec nechápem, prečo tu s tým má každý problém, keď som napísal, aby nebolo zo surového mlieka. Proste dávať nepasterizované mlieko v tomto veku je nebezpečné, to je všetko. Ale celkom je to zábavné, hehe 🙂

@bystrozraky no ak ma doma Lučinu ,tak asi nakupuje v obchode

bystrozraky
11. jún 2025
@minenkaa

@bystrozraky no ak ma doma Lučinu ,tak asi nakupuje v obchode

@minenkaa zaujimavy myslienkovy pochod 🙂

66bublinka66
11. jún 2025
@natalka13

🤔

dixitka
11. jún 2025

Maslo som synovi dávala snáď od 7 mesiacov, do tých prvých mixovaných príkrmov (väčšinou olej, ale občas na spestrenie aj maslo) 🙂

guliver19
12. jún 2025

Maslo jej nedavaj cosi? Ved jasne ze nemoze!! Chces si otravit decko? Co si ty za mater😵‍💫

any_soj
12. jún 2025
@tenerifka

@tenerifka ja len že Lučina nie je taveny syr, to je niečo úplne iné - tavene syry obsahujú tavné soli.

saxana000
12. jún 2025

Maslo davam od 7 mesiacov ale to.prave kockove 82% ziadna rama flora veto a podobne hnusoby