Je varený puding vhodný pre deti?
Ahojte mamicky, davate svojim 14 mesacnym normalny vareny sackovy puding dr. Oetker? Lebo svokra doniesla asi 10 sackov a silou mocou mu chce uvarit puding.
Svokra bude takto virtuálne znesena pod čiernu zem. 😄
@anonym_autor My sme to nedávali. Sami to tiež nejeme, su tam farbiva, cukor tam dávaš atď. Aké vitamíny ma z toho to dieťa? Načo sladké navyše mu dávať? Ak to jete vy a ste s tym v pohode tak nie je o čom.
@anonym_autor ahoj, ja by som dala
Záleží, čo preferujete vy ako rodičia , stravu
A čo ste ochotní povoliť starým rodičom
@pe_mi tak ja mu vzdy varim zdrave jedla , ale.davam obcas aj pribinacika , chrumky, atd.. nie som "bio mama"
@anonym_autor My sme to nedávali. Sami to tiež nejeme, su tam farbiva, cukor tam dávaš atď. Aké vitamíny ma z toho to dieťa? Načo sladké navyše mu dávať? Ak to jete vy a ste s tym v pohode tak nie je o čom.
@anonym_43905b praveze ani my to nejeme, preto sme doma ani nemali ..
@anonym_43905b praveze ani my to nejeme, preto sme doma ani nemali ..
@anonym_autor tak potom nedavajte. Sebe dospelemu cloveku to nedate, ze je to nezdrave alebo neviem preco a dietatu malemu ano? Sak to si protireci.
Ja by som to urobila takto: ďakujeme, ale my to nejeme, radsej mu uvarte zeleninu alebo doneste ovocie.
Tak z tých pudingov napec pudingový kolac bez muky a pridaj ovocie. Aj zdravé to bude a svokra bude mať srdco na mieste
@anonym_autor sak zjedzte vy dospeli, alebo z upec toho kolac. Ale moze aj dieta, lepsi by bol len cisty skrob (kukuricny alebo zemiakovy) uvareny s mliekom a dochutit ovocim. Ale ani toto mu neuskodi
Inac to koho napadne kupit inemu 10 jahodovych pudingov? 😃
Ako kup dobre mlieko a ta trosku pudingu uz leto nespravi. Dolezite je tam nenasvacat kilo cukru.
@anonym_autor u nas raz za ro uvarim takyto puding. Mne bechutia citim tam prasok. A este viem z neho spravit pudingovy zakusok raz za rok tam idu 2 farby pudingov na vzhlad nech to je.
Nekupujem pudingy kde su farbiva a aromy. Jahodovy som nemala rada ani ako dieta. Moje to nikdy nemali. Ja by som to dietatu nedala.
Určite ti pudingy doniesla s dobrým úmyslom. Ja by som ich prijala, poďakovala a pokiaľ ich nemieniš dieťaťu dávať, dáke by som použila do pečenia, prípadne darovala kámoškám, ktoré ich zužitkujú.
Pribináčik je horší ako jahodový puding, do ktorého si sama rozhodneš, koľko (a či) pridáš cukru
omg.
umriete všetky z toho
idem si uvariť

@anonym_autor ahoj, ja by som dala
Záleží, čo preferujete vy ako rodičia , stravu
A čo ste ochotní povoliť starým rodičom