icon

Je varený puding vhodný pre deti?

19. okt 2025

Ahojte mamicky, davate svojim 14 mesacnym normalny vareny sackovy puding dr. Oetker? Lebo svokra doniesla asi 10 sackov a silou mocou mu chce uvarit puding.

pe_mi
19. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja by som dala
Záleží, čo preferujete vy ako rodičia , stravu
A čo ste ochotní povoliť starým rodičom

doriiis
19. okt 2025

Svokra bude takto virtuálne znesena pod čiernu zem. 😄

anonym_43905b
19. okt 2025

@anonym_autor My sme to nedávali. Sami to tiež nejeme, su tam farbiva, cukor tam dávaš atď. Aké vitamíny ma z toho to dieťa? Načo sladké navyše mu dávať? Ak to jete vy a ste s tym v pohode tak nie je o čom.

autor
19. okt 2025
@pe_mi

@anonym_autor ahoj, ja by som dala
Záleží, čo preferujete vy ako rodičia , stravu
A čo ste ochotní povoliť starým rodičom

@pe_mi tak ja mu vzdy varim zdrave jedla , ale.davam obcas aj pribinacika , chrumky, atd.. nie som "bio mama"

sweet20
19. okt 2025
@anonym_autor

@pe_mi tak ja mu vzdy varim zdrave jedla , ale.davam obcas aj pribinacika , chrumky, atd.. nie som "bio mama"

@anonym_autor ak to doma jete a ste s tym v pohode tak preco nie? Proste je to na vas , co preferujete, co dovolite. Nie od mk mamiciek 😀

autor
19. okt 2025
@anonym_43905b

@anonym_autor My sme to nedávali. Sami to tiež nejeme, su tam farbiva, cukor tam dávaš atď. Aké vitamíny ma z toho to dieťa? Načo sladké navyše mu dávať? Ak to jete vy a ste s tym v pohode tak nie je o čom.

@anonym_43905b praveze ani my to nejeme, preto sme doma ani nemali ..

sweet20
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_43905b praveze ani my to nejeme, preto sme doma ani nemali ..

@anonym_autor tak potom nedavajte. Sebe dospelemu cloveku to nedate, ze je to nezdrave alebo neviem preco a dietatu malemu ano? Sak to si protireci.

sweet20
19. okt 2025

Ja by som to urobila takto: ďakujeme, ale my to nejeme, radsej mu uvarte zeleninu alebo doneste ovocie.

doriiis
19. okt 2025

Tak z tých pudingov napec pudingový kolac bez muky a pridaj ovocie. Aj zdravé to bude a svokra bude mať srdco na mieste

tykat
19. okt 2025

@anonym_autor sak zjedzte vy dospeli, alebo z upec toho kolac. Ale moze aj dieta, lepsi by bol len cisty skrob (kukuricny alebo zemiakovy) uvareny s mliekom a dochutit ovocim. Ale ani toto mu neuskodi
Inac to koho napadne kupit inemu 10 jahodovych pudingov? 😃

kiki68
19. okt 2025

Ako kup dobre mlieko a ta trosku pudingu uz leto nespravi. Dolezite je tam nenasvacat kilo cukru.

slavomira236
19. okt 2025

@anonym_autor u nas raz za ro uvarim takyto puding. Mne bechutia citim tam prasok. A este viem z neho spravit pudingovy zakusok raz za rok tam idu 2 farby pudingov na vzhlad nech to je.

cimage
19. okt 2025

Nekupujem pudingy kde su farbiva a aromy. Jahodovy som nemala rada ani ako dieta. Moje to nikdy nemali. Ja by som to dietatu nedala.

hytal
19. okt 2025

Určite ti pudingy doniesla s dobrým úmyslom. Ja by som ich prijala, poďakovala a pokiaľ ich nemieniš dieťaťu dávať, dáke by som použila do pečenia, prípadne darovala kámoškám, ktoré ich zužitkujú.

anonym_e2c896
19. okt 2025

Pribináčik je horší ako jahodový puding, do ktorého si sama rozhodneš, koľko (a či) pridáš cukru

rozculena
20. okt 2025

omg.
umriete všetky z toho
idem si uvariť