Jedálenská stolička Chicco Polly Magic

kvetinqa
10. feb 2011

Ahojte, chcela by som sa spytat na skusenosti s touto jedalenskou stolickou. Kedze maly je uz plne na UM, rozmyslame nad zakupenim stolicky na papanie. Tato stolicka je sice dost draha, ale je jednou z mala, ktora sa moze pouzivat uz od narodenia.. Dik za vsetky skusenosti.

aliza
10. feb 2011

my ju mame a som s nou velmi spokojna. mame ju asi od 1 mesiaca a maly tam velmi rad lezkal, aj dlho tam vydrzal, ta hrazdicka bola jeho oblubena hracka....len on je taky silak a neskor si ju stale stahoval ruckami dole, nie je tam napevno. Ono je to velmi dobra vec, ked som v kuchyni a varim alebo umyvam, zehlim, ked vsetci jeme, tak je vlastne s nami za stolom. Teraz sme uz tu vlozku pre novorodencov vyhodili a uz nam v nej pekne sedka. Takze ja vrelo odporucam.

kvetinqa
autor
10. feb 2011

@aliza vdaka. velmi by som ju chcela, ale kedze je drahsia, chcela som pocut realne skusenosti... vdaka

kvetinqa
autor
11. feb 2011

@danu mrknem, dakujem

pucitko
19. feb 2011

Aj my mame tuto stolicku a mozem len odporucit. Ked bol maly, lezkal v novorodeneckej vlozke a hral sa s hrazdickou. Teraz sme uz vacsi, tak v pohode sedkame. Aj my sme zvazovali kupu kvoli cene, ale nakoniec sme sa rozhodli spravne. Nekupili sme tzv. kresielko, a kupili sme drahsiu stolicku 🙂. Ked sa to tak vezme, stolicka je kresielkom, len vyssou 🙂.

krovka9
13. aug 2011

chcem sa spytat da sa pri tejto stolicke polly magic kresielko nastavit aj na hojdanie??? dakujem

czechzuzanaba
14. sep 2011

Kdo mate chicco polly - prali jste nekdo uz to polstrovani v pracce?

ustrachana
22. nov 2011

kocky je ta stolicka na kolieskach?

aliza
22. nov 2011

@ustrachana iba vzadu, vpredu nie su

babetko1
26. mar 2013

Ahojte, nemá niekto na predaj hrazdičku k stoličke Chicco Polly Magic, kúpili sme, ale bez nej. Ďakujem 😝

salmonica
8. apr 2013

Ahoj, pridám aj ja svoj názor. Tiež máme túto stoličku a my sme s ňou veľmi spokojní. Malý v nej síce veľmi nechcel byť - až neskôr, keď mal asi cca 3 mesiace, ale od vtedy tam sedí veľmi rád. A ešte aj teraz, keď už má 8 mesiacov je rád v polohe ležmo 🙂)).
czechzuzanaba - myslím, že je to zbytočné, keďže je to zhora pogumovane, stačí to iba umyť (myslím si ja) 🙂
krovka9 - hojdať sa nedá

canama
8. apr 2013

@kvetinqa tiez ju mam a som spokojna, urcite je to jedna za najstabilnejsich a najkvalitnejsich stoliciek na trhu. jedine co mi vadi je ze na pultiku a ruckach su v plaste spoje, kam sa nam vzdy dostane jedlo (mala vsetko spinavymi rukami pochyta) a musim to potom pracne sparadlom na zuby vyskrabavat. ale tak u nas je to tak, ze v podstate po kazdom jedle musim stolicku umyvat a pod stolickou vysavat. 🙂

kvetinqa
autor
8. apr 2013

@canama vdaka za info. otazku som kladla pred 2 rokmi 🙂 nakoniec sme kupili inu stolicku...

canama
8. apr 2013

@kvetinqa to som si nevsimla :DDD