Ahojte,su tu maminky ktore maju deti s ABKM,a odmietaju pit UM,a maju 8 mesiacov?Ako vyzera Vas jedalnicek?Nas vyzera takto:
Ranajky: Ovocie-jablko,hruska,cucoriedka,nektarinky atd.
Desiata: vacsinou kombinujem zeleninu s ovocim-nalr.jablko s cuketou
Obed-husta zeleninova polievka s masom
Olovrant: iba jeden druh zelenin
Vecera: kasa SINLAC
Problem je to,ze mam pocit ze kazdy den dostava to iste,ja uz nemam ziadne napady… kedze nemoze jogurty,ani nic z mlieka,a ked mi zacal odmietat mlieko tak som cely den v kuchyni a varim mu…ale napady uz nemam😣
pozrite u mna album, tiez sme si tym presli, moj ani lepok nemohol... Postupne som robila rozne slane a sladke muffinky, aby mal co do ruky a bolo to makkucke na zuvanie.
To UM mu bude chybat,on nema odkial vziat ten vapnik. Moj syn bol do 13M kojeny a potom som musela prejst na UM ktore mi odmietal takze som to skusala fakt na milion sposobov a nakoniec mi to vypil s rozmixovanym kuskom bananu. Nech je strava akokolvek pestra UM (specialne pre ABKM) urcite este potrebuje (toto som konzultovala s imunologom,pediatrom a aj specialnou nutricnou poradkynou)
Inak na spestrenie- moj ma jogurt kazdy den,ovosny,kokosovy,mandlovy,sojovy milarda druhov.
A hlavne vela potravin bohatych na vapnik- sardinkova pomazanka,brokolica,atd atd atd.
Rano mu mozes robit ovsenu alebo ryzovu kasu z rastlinného mlieka, moze roztek s rastlinným maslom npr. naturli, moze domáci kolacik na styl bublaniny... Obed ryza, zemiacky, kuracie masko, cuketove pyre, mrkvove pyre, ryzovy nakyp...