Kde kúpim domácu bio zeleninu a mäsko v Nitre a okolí?

violaceus
3. feb 2016

Mamicky, ockovia z NR a okolia,
viete mi prosím odporučiť niekoho, prípadne nejaký obchod, ktorý ponúka domácu, alebo aspon bio zeleninku? Začíname totiž s príkrmami a rada by som sa vyhla tovaru z obchodbých reťazcov ,,typu Tesco,, . Resp. máte skúsenosť s donáškou takejto zeleninky z internetvých stránok?
Ďakujem za každé jedno odporúčanie 😅

nateeka
3. feb 2016

Ja nakupujem zeleninu u babiciek na trznici.

martinoocka
3. feb 2016

Ja som objednavala zo svetbedniciek.predsa len lepsie ako tesco.teraz asi pojdeme kupit na farmu do Branova.maju aj internetu stranku kde najdes info o nich.

mmmmn
4. feb 2016

Tiez som to nedavno zacala riesit. V bioobchode v Centro Nitra kupujem bataty, v Tekvicke na Sturovej zase Hokaido a maslove tekvice. A skus pozriet skupinu Predaj z dvora...tam casto ponukaju domace maso z Nitry.

olinka55
22. feb 2016

Ahojte kocky.. Ja kupujem len cez internet a sme velmi spokojni. Hlavne nemusim behat na trznice stale, vsade maju nieco ine dobre, nemam cas na to.., vsetko mi pride v jednom rovno a to je fajn, kvalita urcite ovela lepsia a za super ceny. na trzniciach sa tiez castokrat vobec nepredavaju slovenske a domace, kdezto cez internet vidim vzdy povod potravin a mozeme sa spolahnut 🙂