icon

Kedy môže dieťa jesť nesladený čokoládový puding?

13. aug 2025

Ahoj mala má rok a 4 mesiace. Môžem jej dať už nesladený čokoládový puding?

anna777115
13. aug 2025

Od, roka môže normálne všetko.

kiki68
13. aug 2025

@anonym_autor od roka moze vsetko. Ja som ho malo sladila, svokra ze fuj ake je to hnusne bez toho viac cukru 😂

personality
13. aug 2025

@anonym_autor to je aký nesladený puding? Prášok s mliekom? Pointa toho bude aká? Ani chutné, ani výživné pre telo... Daj jej radšej nakrájané ovocie.

anna777115
13. aug 2025
@personality

@anonym_autor to je aký nesladený puding? Prášok s mliekom? Pointa toho bude aká? Ani chutné, ani výživné pre telo... Daj jej radšej nakrájané ovocie.

@personality Puding varia deťom normálne aj v nemocnici, aj v jasliach a škôlkach. Veď mlieko má výživovú hodnotu, nie?

sisska96
13. aug 2025

Tak po pol roku môžeš

autor
13. aug 2025
@personality

@personality čo to je ovocie? 🙃 Ovocie jej dávam denne

glade22
13. aug 2025

Keď ju nechceš učiť na cukor, zvoľ radšej nejakú ovsenú alebo psenovu kašu osladenu ovocím, trochou medu...
Nesladeny puding bude hnus, bez výživovej hodnoty a nebude mať žiadny benefit pre telo, keďže škrob je tiež sacharid.

sisska96
13. aug 2025
@glade22

Keď ju nechceš učiť na cukor, zvoľ radšej nejakú ovsenú alebo psenovu kašu osladenu ovocím, trochou medu...
Nesladeny puding bude hnus, bez výživovej hodnoty a nebude mať žiadny benefit pre telo, keďže škrob je tiež sacharid.

@glade22 skôr či neskôr aj tak bude jesť cukor a nezomrie z toho

andaluzia12
13. aug 2025
@personality

@personality ja si nedávam cukor, chuti mi to aj bez neho.

stranakovazuzana0
13. aug 2025

@anonym_autor po roku už môže a čo sa týka nesladenia pudingu,tak my nesladime.Zmiesame len prášok s mliekom a do misky nahadzeme piškóty,prípadne banán.Môj 17ročný syn puding s cukrom nezje.Takze každému chutí inak a aj tak malé dieťa ešte nieje zvyknuté na cukor.

nikpa
13. aug 2025

@anonym_autor co ta k tomu vedie? Výživova hodnota nula. Nie, toto fakt nepotrebuje 4 mesačne dieťa 🙄

nevenka
13. aug 2025
@nikpa

@anonym_autor co ta k tomu vedie? Výživova hodnota nula. Nie, toto fakt nepotrebuje 4 mesačne dieťa 🙄

@nikpa ma rok a 4 mesiace, nie 4 mesiace

sisska96
13. aug 2025
@nevenka

@nevenka tak už úplne všetko môže preboha

nikpa
13. aug 2025
@nevenka

@nevenka pardon, neviem čítať 🤷

autor
16. aug 2025
@glade22

@glade22 všetky tieto veci už je. Či iné by som jej okrem toho dávala asi jesť? 😂😂
Išlo mi skôr o to kakao ako zložku

glade22
16. aug 2025
@anonym_autor

@glade22 všetky tieto veci už je. Či iné by som jej okrem toho dávala asi jesť? 😂😂
Išlo mi skôr o to kakao ako zložku

@anonym_autor tak neviem, hocičo.. napríklad chlieb s maslom , šunku, zeleninu... atď 🤦
Otázku si bližšie nešpecifikovala, že kvôli čomu sa pýtaš, tak samozrejme všetkým udrelo do očí to "nesladeny"
1r4m dieťa môže jesť už všetko, s výnimkou hríbov a surového mäsa, výber potravín je už len a len na mamičke

autor
17. aug 2025
@glade22

@anonym_autor tak neviem, hocičo.. napríklad chlieb s maslom , šunku, zeleninu... atď 🤦
Otázku si bližšie nešpecifikovala, že kvôli čomu sa pýtaš, tak samozrejme všetkým udrelo do očí to "nesladeny"
1r4m dieťa môže jesť už všetko, s výnimkou hríbov a surového mäsa, výber potravín je už len a len na mamičke

@glade22 predpokladám že každé dieťa čo mal rok a 4 mesiace je denne ovocie, zeleninu, pečivo, mäso, polievku, kaše… tak snáď. Pýtala som sa len na puding, nie čo mám dať namiesto pudingu