icon

Kedy prejsť z umelého mlieka na klasické?

1. mar 2024

Ahojte, kedy ste uplne vyradili UM z Vasho zivota? Viem, ze je este skoro. Ale zaujimam sa, ze kedy ste priklad zacali nasadzovat klasicke mlieko, pripadne iny druh vecere, na ktorej vam pospal celu noc.

pribinak
1. mar 2024

Klasické mlieko najskôr od roka, ale nie trvanlivé, to už ani nie je mlieko

kris_tin257
1. mar 2024

Dcéra od 7meho mesiaca prespala celú noc, ako začala mať na večeru kaše. Mlieko mávala tak do pol roka na večeru. Klasické mlieko namiesto umelého až od dvoch rokoch (do jedla ale kľudne už od roka)

rk123
1. mar 2024

v 10m mavala uz klasicke vecere, ale neviem, ma 2,5roka a este celu noc nikdy neprespala 😂

ivangeline
1. mar 2024

Um do roka. Mlieko do 2r. Pri jednom dietati od 16m,po dojceni uz flasu nrchcel. A zaspavat celu noc zacali niekde v rozmedzi... roka a pol az 2r...

autor
1. mar 2024

@pribinak veru ano, asi by som chodila na kravske

autor
1. mar 2024

@kris_tin257 takze si zo svojho zivota uplne vylucila UM az cca okolo 2 rokov

autor
1. mar 2024

@ivangeline mne prave prespi aj cele noci potom tyzden mame psycho a strieda sa to ale dokaze prespat celu noc... ja mu o 18 dam mliecnu kasu 20 mg s vodou...
a na noc 240 ml UM a do toho 6 odmeriek nemliecnej kase

bolarazjedna
1. mar 2024

Ja som síce kojila, ale v 13tich mesiacoch som ho odstavila, odvtedy samotné mlieko, či už kravské, či UM, či s príchuťou alebo bez, mi odmieta. Do 8 mesiacov jedol na večeru mliečnu kašu, odvtedy odmieta. Takže od toho roka papa na večeru to co mal na obed, alebo chlebík so šunkou, syrokremom, alebo občas mu urobím krupicovu ci ovsenu kašu, to mi zje.

kris_tin257
1. mar 2024

Áno tak ako odporúčajú aj pediatri, dovtedy kravské mlieko len v rámci varenia

autor
1. mar 2024

@kris_tin257 jaj tak cize okolo roka vacsina z Vas uz upustila od UM, cca ano?

zorkahorka
1. mar 2024

Nemali este rok, ked jedli pomaly to, co my. Ak chceli zapit, dostali navyse aj mlieko

viestta
1. mar 2024

Nas jedaval "klasicke vecere" a aj tak mal este mlieko pred spanim do dvoch rokov. Este aj teraz obcas pyta pohar mlieka pred spanim. Dokonca aj ja si dam

autor
3. mar 2024

@viestta ale UM ci mlieko?

autor
3. mar 2024

@zorkahorka superko, vdaka

viestta
3. mar 2024

umele zhruba do roka, potom plnotucne, teraz polotucne

autor
3. mar 2024

@viestta super dakujem, chystam sa to tak od 13. mesiaca vysadzat 🙈