icon

Kedy ste začali podávať kravské mlieko

denka81
1. júl 2011

Chcela by som vedieť, kedy ste začali deťom dávať kravské mlieko.

Strana
z18
222anna222
7. jún 2015
Používateľ 222anna222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 222anna222.

Tak ja stále váham či kravské mlieko je vhodné http://postreh.eu/fakty-o-mlieku-pit-ho-ci-nepit/

222anna222
7. jún 2015
Používateľ 222anna222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 222anna222.

Aký je váš názor či ho vôbec začať dávať?? http://postreh.eu/fakty-o-mlieku-pit-ho-ci-nepit/

zuzihlavacova
20. okt 2015

@seminkads presne tak...vsetky umele mlieka su riadny bordel.....ani jedno nie je zdrave....

milota164
7. nov 2015

my nepijeme vobec kravske mlieko, varime z neho , papa jogurty a syry ale nepije mlieko vobec.

lanucha
2. jan 2016

Ja osobne si myslim ze to kravske je vzdy lepsie ako umele. A aj tak umele mlieko je srvatka z kravskeho mlieka

riary
8. dec 2017

@kostka211 konečne som našla mamičku z normalnym pristupom ;) KM je uplne v poriadku ved niekedy deti papkali neprevarene hned od kravičky. 🙂 Netvrdim ze UM je zle ale ja som tiež za kravske a riedili ste z cajikom alb. Vodičkov prevarenov alebo rovno 3,5 tuku ?

pehavcek
8. dec 2017

@riary nam doktorka odporucila zacat polotucnym lebo vraj je pre deti menej tazke. Maly ho pije od roka a nema ziadne problemy. Do mna tiez hucali kamosky, ze mu davat umele do troch rokov. Ale riadim sa sedliackym rozumom. Kravske mi pride zdravsie ako umele. A ked mi doktorka povedala, ze od roka mu mozem uz len kravske tak sme hned presedlali na kravske.

evyka
13. dec 2017

Ahojte, tiež chcem už prejsť pomaličky z UM na kravské. Mám ho prevarat? Možno je to nie na mieste otázka, aké matka-prvorodička sa radšej opýta 😀

bobana297
13. dec 2017

ja som zacala davat od 1 roka mojmu malemu KM. lebo po tom umelom ho uz nafukovalo a strasne rychlo priberal

bobana297
13. dec 2017

@evyka ja som nikdy neprevarala len ohrievala. dam na spicku malej lyzicky granko a prihriate KM a nic mu neni a je tu 🙂nie som bio a radim sa tak ako som ja bola vychovavana

evyka
13. dec 2017

@bobana297 naša mala má rok a dva mesiace, chcem jej ho pomaličky dávať, aby si zvykla 🙂

lanucha
3. jan 2018

@riary neriedila som vôbec ničím 3,5 alebo 3,7 mala má už dva roky a stále ho pije je zdravá a spokojná

Strana
z18