icon

Kedy začať s kašičkami a výživou?

lubka1234567
31. okt 2013

oradte mi prosim mam torj mesacnu cerku mozem uz pomalicky jej davat kasicky alebo vyzivu??

mmmj
31. okt 2013

Este je malicka, staci jej mliecko . Nepises, ci prospieva, ci dojcis. do 6 mesiacov staci plne dojcit, zatial to aj WHO takto odporuca.

cinkatko
31. okt 2013

ahoj, ona je jeste moc malinka, ale od 4 mesicu ji pomalinku muzes dat par lzicek denne 🙂

moni244
31. okt 2013

myslím, že je to skoro, my sme začínali na konci 4 mesiaca trochou mrkvy ale to len preto, že už sa nám dobre že nehádzala do taniera a vedela pekne z lyžičky papať a aj to len čistú zeleninu jedla cca 2 mesiace, skúšala som rôzne druhy a len pár lyžičiek na ochutnanie a zoznámenie sa s jedlom

zita19
31. okt 2013

Pozri konikovsku wiki, cast o krmeni a prikrmoch. Az ked neco nepochopis pis otazky. Tam je to dost polopatisticky a blbovzdoene popisana aj eho vysvetlene, vratane casoveho harmonogramu. 😝

m_ij_ka
31. okt 2013

od štyroch až piatich mesiacov by som začala dávať kašičky, trojmesačná je ešte moc malinká na kašičky

siska53
31. okt 2013

Ak dojcis,je skoro na,akykolvek prikrm. A veru,o strave dojciat je tu toho dost. A nechapem,co sa nepytate svojich pediatrov. Navyse ak treba zacat s prikrmami,pediatri mamicky upozornia a povedia,s cim zacat,ako pokracovat.

evelynm
1. nov 2013

obidve moje deti - plne dojcene, som zacala krmit prikrmami velmi opatrne, postupne, pomaly, ako 6 mesacne. Nevidim ziadny dovod na predcasne zacinanie s prikrmami.

maminag
1. nov 2013

ak nekojíš, od konca štvrtého mesiaca, ak je dieťatko kojené, s príkrmami stačí začať od konca šiesteho mesiaca 🙂

lauricka
1. nov 2013

skor po ukoncenom stvrtom pri nekojenych, teda v piatom mesiaci a po ukoncenom piatom pri kojenych, teda v siestom mesiaci. Tak sa odporuca vseobecne. Skor urcite nie. Ale o tomto naozaj najdes vela polopatistickych clankov, ako tu uz niekto spominal.