icon

Koľko jedla a aký chlieb pre 10-mesačné dieťa?

16. feb 2025

Ahojte aký chlieb kupujete 10 mesačným? A ešte , tie čo vážite jedlá z istých dôvodov len tie čo vážite,koľko gramov dávate deťom na desiatu obed a večeru ? Koľko vám zjedia 10 mesačne cca ?

nikpa
16. feb 2025

Daj tomu decku normálne najesť a prestaň ho vydelovat vážením. Naozaj dáš 10 mesačnému dieťatu jest toľko, koľko ti napíše cudzí človek na modrom koníkovi? Načo je toto dobré?!

autor
16. feb 2025

@nikpa ježiši kriste čakala som takúto pribrzdenu fakt. Vážim lebo nato mám dôvod, zdravotný musím vážiť. Pýtala som sa tých čo vážia nie teba čo neváži. Fakt toto už není normálne čo si tu daktore potrebujete dokazovať. Keď nemáš čo nekomentuj

nikpa
16. feb 2025

Pribrzdena si ty, keď ma tvoje dieťa zdravotný problém, pre ktoré mu vážiš stravu a namiesto toho, aby si sa opýtala lekára, pýtaš sa na koňovi 🙄 Je to 10 mesačné dieťa, tak to konzultuj s kompetentnymi. Pekný deň.

natalka13
16. feb 2025

Ak mas zdravotny dovod vazit dietatu chlieb tak snad vies od lekara kolko gr mu mozes dat🙈
Ci ak ja vazim a dam mu 40gr a tvoje moze iba 20 takmu das 40?

autor
16. feb 2025

@natalka13 ja neviem či neviete čítať s porozumením,alebo ste ozaj také nechápavé. Pýtam sa tých čo vážia orientačné, napísala som niekde že keď ty dáš 40 dám aj ja ? Vy ozaj niektoré čítajte veľa knižiek,pretože to je neskutočne jake ste nechápave

autor
16. feb 2025

@nikpa samozrejme že to riešim s lekármi. Pýtala som sa orientačné. Či si myslíš že keď mi niekto napíše že dvaja svojmu toľko, dám aj ja ? 😀

natalka13
16. feb 2025

Moja skus si po sebe precitat hlavne cast vazenie zo zdrav.dovodov. a pouzi logiku.
Nechapem preco by niekto vazil chlieb piskoty chrumky.... dietatu ked nema zdrav.dovod.

katkaseiner
16. feb 2025

10 mesacne dieta sa ti nebude prejedat...zje kolko potrebuje a ostatne tam necha ...je uplne teda jedno ci to bude 20g alebo 40g. To dieta este ked najde na 3.den tu kôrku, tak aj tu zje ked mu chuti..

sandokan1009
Odpoveď bola odstránená
autor
17. feb 2025

@sandokan1009 ty si tak niečo blbé že až to bolí