Ktorú fľašu na vodu použiť už na prechod k hrnčeku?

lenkamatus
25. jan 2015

Mamicky poradte uz mam doma 3 flasky s tym sosakom ale ani z jednej nevie mala pit vodicku,vecsinou sa to leje strasne a velmi jej zabieha, ake znacky flias mate doma vy?mala ma rok aj dva mesiace...vlastne mi mala nic nepije takmer cele dni iba par glgov zat tie nepodarene flasky dakujem za rady

lucianka222
25. jan 2015

Ahoj, ja nedám dopustiť na hrnčeky Avent so slamkou. Netečie z nich, iba ak zle zavrieš, čo sa nám pár krát stalo. Pijeme z nich od pol roka bez problémov, rýchle sa naučili z nich piť, výhoda, že nemusia dvíhať celú fľašu s vodou, len si ju pridržia. Vyskúšaj, držím palce. 🙂

lenkamatus
autor
25. jan 2015

@lucianka222 vyzera to super,dufam ze tato moja opica by vedela pit zo slamky 🙂🙂🙂🙂🙂 urcite nieco take vyskusam,dakujem

lenkamatus
autor
25. jan 2015

uz nikdo mi neporadi?

uhnakova
25. jan 2015

Nas syn doteraz pije z flasiek Nuk s naustkom (od sest mesiacov), pridavam odkaz: http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar.... Aj ked uz vie pit z pohara, najradsej ma svoje flase, mame jednu plastovu a jednu sklenenu. Za chvilu planujem na ne naucit aj dcerku 🙂

katarinamarkova
25. jan 2015

@lenkamatus tie flasky na ,,ucenie pitia,, su skvelym tahacom penazi akurat tak....par som ich dostala....kazda bola puzita par krat.....z pohara sa detom pije najlepsie.
von sme bravali tu praobycajnu mineralkovu flasu so sosacikom co z neho ani po otoceni flase voda nevyteka.

lenkamatus
autor
25. jan 2015

@katarinamarkova ehm to je inak pravda iba to taha prachy a vsetky boli onicom...

tana2278
25. jan 2015

@lenkamatus Ja som mala MAM flasky pre prislusny vek. Boli dobre, hlavne netiekli, ale tiez sa z nich deti museli 'naucit' pit. Ja som im v nich davala vodu spolu s prikrmami. Urcite skus flasku so sosacikom z mineralky (aj Lucku robia, aj Rajec), ako ti poradila @katarinamarkova. Tam sme vzdy skoncili.

monciciatko1
25. jan 2015

@lenkamatus suhlasim s flasou so slamkou. U nas je to top a doma mame tiez zopar s naustkom, kt su nam nanic (len som niekomu zase dala zarobit)

zitaje
25. jan 2015

@lenkamatus nas ma speci tricka, v ktorych sa stravuje. Ked ide jest, obleciem ho do toho tricka. Moze sa aj zaspinit, aj oliat, nic sa nedeje.
Tym chcem povedat, ze kadejake flasky z ktorych tak tecie a hentak netecie, to je podla mna uplnaa zbytocnost. Moj vie od roka v pohode pit z pohara, ked mu ho pridrzim. V podstate sa vie viac-menej bez nehody napit aj uplne samostatne, problem je v tom, ze ked dopije, zvysok vody rozlieva, tak preto mu poharik stale pridrzam 😀
Je to len vec cviku, treba mat trpezlivost a dat dietatu moznost naucit sa pit z pohara. Spociatku je lepsie nieco priesvitne, aby si videla uroven vody.
A este, na von nosim obycajnu plastovu flasu so sosakom, Lucka, Rajec a pod. 🙂

milotaa
25. jan 2015

@lenkamatus nasa pije uz dobrych par mesiacov (hadam od 8. mesiaca?) z takehoto pohara
http://www.aventstore.com.my/products/Avent-260...
voda tecie, ked perou jemne zatlaci na tu vrchnu cast - co sa stane prirodzene, ked ide pit ako z normalneho pohara. A tecie to pekne pomaly, nenaleje sa naraz vela vody.
Mala pije uplne samostatne, akurat musim byt v strehu, lebo ked sa napije, tak zvykne svacnut ten pohar o zem :D

quaxi
25. jan 2015

@lenkamatus daj obycajny plastovy poharik, vodu len do polovicky, a pomoz jej s drzanim. V tomto veku sa uz lahko nauci. A tiez mozes skusit obycajnu slamku do pohara. Na von sme nosili flase od mineralky Rajec, to sa deti naucili hned. A ak nechce pit, skus dat zriedenu ovocnu stavu, mozno jej zachuti a vypije viac.

nenabaja
27. jan 2015

taktiez odporucam Avent so slamkou, alebo obdobne vyrobky. pripadne sa daju kupit aj balene flasky s vodou so sosacikom, napr. Lucka, kamoskin syn na tom fical. U nas asi najlepsie zafungoval klasicky poharik, i ked mu ho nemozem nechat len tak v ruckach.

jongopongo
31. jan 2015
michaela510
13. dec 2015

Tu som videla ze by mali mat video ako naucis pit dietatko so slamkou

https://www.youtube.com/watch?v=yWiCN1NFQcw