Mesačné náklady na stravu dieťaťa
2. feb 2015
Ahojte, mamičky máte niektorá prehľad o tom, koľko peňazí dáte mesačne na stravu dieťaťka, ktoré už papá 5x denne? Totiž onedlho mám súd kvôli výživnému a moje 5 mesačné bábo ešte len začína jesť, neviem koľko budú moje náklady napr o dva-tri mesiace. Môj ex tvrdí že to nemôže byť 70 eur, ale mne sa zdá že áno. Prosím o vaše skúsenosti.
Predošlá
Strana
z2
Baby a tie blocky treba odkladat?my spolu este byvame a nie vsetko platim ja.len ked budeme sami budem si to hradit sama.tak neviem ci tie blocky zozeniem co potrebujem kym sa to bude konat.
Predošlá
Strana
z2

@nyusika moja svagrina tiež dala do nákladov a sudkyňa ju potom spucovala pod čiernu zem .
Pretože milostiva nemala jediný doklad o tom čo dala do nákladov .
Ten zlý ex totiž nakupuje potraviny,oblečenie,školské potreby,platí šeky v škole ,obedy a k tomu výživné 100 eur a berie dieťa na výlety a to nemá pravidelný príjem ,ani vysoký ,je rád keď má ,no robí to pre dieťa .Pretože to dieťa nemôže za to akých ma rodičov ...Chodí pre dieťa do školy ,vari ,oblieka ,nakupuje,,učí sa ,pracuje CHLAP ,,
A tak svagrina ostala ako vyorana myš na súde ,keď jej sudkyňa povedala a vy čo ešte chcete ? Bohužiaľ aj ženy sú dobré harpie ,..Toľko k tým nákladom ;)