Mliečko pre 5 mesačné dieťa

filomenia
19. apr 2018

Ahojte zeny...potrebujem.poradit...moja mala ma 5 mesiace us aj pomali prikrmujeme vizivami a pribinacikom..ale mliecko mi strasne malo vipije pijeme Nutrilon...dakedy ho uplne odmieta a dakedy vipije malo ...ja us neviem skusala sme aj menit mliecko ale stale to iste vizivu zje a mlieko nechce 😳😞

lorela
19. apr 2018

@filomenia Výživy - veľmi zle, pribináčik - ešte horšie. Treba dieťatku variť postupne rôznu zeleninu a chudé mäsko s kvapkou oleja, a časom pridávať čerstvé ovocie, vaječný žĺtok, nemliečne kaše, ryžu, postupne cestoviny, chlieb, masielko, strukoviny, ryby... Veď si prečítaj niečo, poraď sa s pediatričkou - vypýtaj aspoň leták.
No ale späť k tvojej otázke - možno jej dávaš veľa príkrmu a preto nechce mliečko. Poprípade si už rýchlo zvyká na sladkú chuť pribináčiku, preto odmieta "horké" umelé mlieko.

beky1813
19. apr 2018

Necudujem sa, ked zacinas sladkym, vyzivy davas aspon zeleninove, alebo tiez sladke ovocne? Treba si nieco o tom precitat a az potom zacat dietatu davat. A zacina sa jednym druhom zeleniny, potom druhym a takto ich vystriedas a potom kombinujes, ak na nic zle nereaguje. Cize pomaly, na okostovanie, nie velke mnozstva

nicoli02
19. apr 2018

skús vymeniť tie výživy a pribináčky za ovocne a zeleninové pyré. podľa mňa bude chyba v tom, že je toho mliečneho na ňu asi moc

filomenia
autor
19. apr 2018

Nesom sprosta..! Davam jej aj zeleninove vizivy aj jej varim cerstvu zeleninu a mixujem jej..davam aj kasicky krupicove ..neprosila som vas o radu co jej mam davat jest ale pitala som sa na mlieko takze blbe komentare si strcte

filomenia
autor
19. apr 2018

A nedavam jej kazdy den den ten pribinacik a urcite ho nezje cely..len zopar lyziciek

beky1813
19. apr 2018

Ved jedno s druhym suvisi. Co sa rozculujes?

lorela
19. apr 2018

Do pekla už, človek sa snaží poradiť ako najlepšie vie...😕

ink
19. apr 2018

Ahoj, myslím, že baby ti to napísali dobre. ale skúsim inak sformulovať.
Pýtaš si radu, prečo tvoje dieťa odmieta mlieko, hoci zje tuhú stravu (pribináčik, výživky).
Odpoveď je, že mlieko môže odmietať na úkor stravy, ktorú jej dávaš. Predstav si sama na sebe, že 5 mesiacov ješ vkuse to isté (umelé mlieko) a potom ti niekto ponúkne iné jedlo. Navyše ti aj chutí (pribináčik je sladký, deti sú prirodzene na sladké veci, preto máloktoré odolá), no nevyklašlala by si sa na nejaké mlieko?
asi týmto to bude.
Moje odporúčanie, pribináčika nedávaj vôbec. Je to príliš silná koncentrácia bielkoviny, ktorú vyvájajúce sa detské obličky nevedia stráviť.
Postupuj varenou zeleninkou, davaj jej piť vodičku, aj ti vypije umele mliečko dajme tomu len raz za den pred spaním, kludne stačí. Do roka by sa ti mohla od umelého mliečka odstaviť aj sama, čo je vlastne ideál.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelik1678
30. aug 2018
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

Môžem sa spýtať aké mlieko nakoniec vyhralo a zachutilo? Tiež bojujeme každý deň.ďakujem

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz