Mliečna kaša na dobrú noc od 4. mesiaca
Ahojte,,,chcela by som sa opytat ci mozem zacat davat kasu na dobru noc malej ak ma ukonceny 4 ty mesiac ,, a ak ano ako to mam rozrobit ? pije Bebu Ar tak do toho mlieka jej mam dat este aj tú kasu ? ci ako :D dakujem
@ninka1609 otras :D
@ninka1609 ani moj nebol kojeny. ma teraz rok a pol a papa aj parky. inak je to velmi zdrave dieta. tak vcelku nerozumiem tym dristom okolo kojenia a kasickam. kazdy si najde cestu si myslim. neznamena, ze niekto je zly rodic ci koji alebo nekoji, ci kocikuje alebo nosi, vsetci sa s tymi nasimi ratolestami nadreme.
@ninka1609 Mne doktorka povedala ze sa mam riadiť sama sebov a ja viem kedy je čas dat malej nieco viac ako mliečko... Mala mala pred troma dnami 4 mesiace a vcera som jej dala prvy krat kašičku. My sme jedli od 3 mesiaca zeleninu, ovocie a žijeme. Ja byt tebov riadim sa sama sebov a nepocuvam iných kazdy ma na vsetko iny názor. 😊
@sykorkauhliarka tak kaša keď je od 4 mesiaca tak jej to. Môže dávať prečo by nemohla nechápem takýto prístup ku ľuďom. Sa pekne opýtala naša mali ka 3.5 a dávam jej kašu normálne kto mi to môže zakázať je to moje dieta

@lianka123 No veru tak to ani nepíšem že nebola kojena 😂😂😂...už som napísala 😃😃