Môže dieťa ochutnať koláč v Mc Donalds?

siskaa86
13. mar 2025

Ahojte..syn má 1 r a 7 mes..moze kúsok nejakého koláča z mekaca

denkabemommy
13. mar 2025

@siskaa86 aj hranolky s nugetkami 🤷🏼‍♀️. Veď ho s tým nejdeš napchávať každý deň, takže bez problémov to prežije 🙂

sara07
13. mar 2025

doma pečený by bol podstatne zdravší koláč , neviem akú chceš odpoved vlastne ...

siskaa86
autor
13. mar 2025

@denkabemommy to zase nie ale napr ten tvarohový tam hádam není nejaký zly

koniarova
13. mar 2025

Chráň Boh..😂😂😂 samozrejme,že kúsok môže.

siska53
13. mar 2025

@siskaa86 sucheho piskotoveho typu ano. Moj muz dal v cca tom veku malemu asi 2-3 hranolky. 🤦‍♀️ Prevracala som ocami, ale prezili sme 😁. Slo o vynimocnu vynimku.

kittykat22
13. mar 2025

@siskaa86 jasne ze moze 😅 niesme v Indii. A kolac z mekaca nikomu z nosa neodhryzne 😂

denkabemommy
13. mar 2025

@siskaa86 je to v poriadku. Môj syn v tom veku už vážne zjedol aj hranolky a nugetku. A nie je ani obézny, ani mu to nijak nepoškodilo imunitu - nebýva vôbec chorý. Takže určite tvoje dieťa nezabije kúsok koláča 🙂🙂

siskaa86
autor
13. mar 2025

@denkabemommy to mi príde moc slané tie hranolky..aj keď jasne ze pýta keď to niekto kupi

siskaa86
autor
13. mar 2025

@siska53 aj môj mu už chcel dať keď to jedol a malý pýtal.. ale teda keď videl môj pohľad radšej neriskoval

siskaa86
autor
13. mar 2025

@kittykat22 ved to si aj ja myslím.. ale zase on je schopný keď mu chuti aj kus zjest

natall113
13. mar 2025

Myslím že je to na tebe, ja také veci ešte nedávam a to bude mať dcéra už 2 roky ale samozrejme že sa mu nič nestane ak si dá

tanyan
13. mar 2025

@siskaa86 Hranolky si môžeš objednať aj bez soli a zároveň máš potom istotu, že sú urobené úplne čerstvé. 😉
Keď to budeš brať len ako ochutnávanie a a spoznávanie nových chutí, tak mu môžeš dať aj v mekáči takmer zo všetkého. Vyhla by som sa akurát pikantným, príliš horúcim a studeným veciam. Ja som zvykla aj do tých chladených nápojov vypýtať dcére trochu teplej vody z presso stroja - čašníčka mi to ochotne takýmto spôsobom prihriala.

evaachesa
13. mar 2025

@kittykat22 😅 veru, pokiaľ sa nebavíme o Indickom Mekáči, tak všetko v kľude. 😁

zobaka
13. mar 2025

nic sa mu nestane aj keby mal este menej 😉

januska12323
13. mar 2025

Nič sa mu nestane aj keby zjedol celý koláč. Zas netreba všetko preháňať. Hádam tam nechodíte každý deň, to by nebolo dobré ani pre vás.

judit47
13. mar 2025

@kittykat22 @evaachesa neviem kolko mekacov v Indii ste navstivili ja asi 6 napriec celou krajinou a teda nevsimla som si nic cim by sa tvoj urazajuci a posmesny komentra voci Indii potvrdil? v kolkych Mc Donaldoch v Indii ste boli a co konkretne vam tam vadilo?

siskaa86
autor
13. mar 2025

@januska12323 nie vôbec skoro..a keď tak ja si dávam žien šalát s tou vegetarianskou plackou

siskaa86
autor
13. mar 2025

@tanyan hej diky za tip..

ivik4
13. mar 2025

Jasne

terezkaarthuramax
13. mar 2025

@kittykat22 preco nie v indii?

Autorka nie nemoze. Nezdrave.

nyusika
13. mar 2025

@sara07 nie je pravidlom, ze doma uoecene su zdravsie

kittykat22
13. mar 2025

@terezkaarthuramax neviem ci si niekedy bola v Azii - ale to jedlo je tam ine 🙂 Napriklad kura v KFC chuti uplne inak ako kura u nas. A celkovo to jedlo je tam divne. To bol pre mna asi najvacsi sok v Azii - ze kurata tam nechutia rovnako ako u nas 😀😂 Bola som v iluzii, ze je kura ako kura a je jedno kde ho budes jest. Druha vec je, ze je tam spina. Pohadzane veci na zemi, nie je tam taka hygiena na aku si zvyknuta u nas.

lucia13022023
13. mar 2025

Keď ideme do mekacu, čo je veľmi veľmi výnimočne, dáme aj dieťaťu. Mal 1,5r keď si dal jednu nugetku a asi 5 hranoliek, plus hryz z cookiesky. Nič sa nestalo.
Ked ma plnohodnotnu stravu tak mu to fakt neublíži.

denkabemommy
13. mar 2025

@siskaa86 môžeš si pýtať nesolené, vyhovejú vždy 😅

jaass
13. mar 2025

@siskaa86 jasne, že môže. Inak ja milujem “bio” mamky ktoré dávajú deťom všetko domáce a bio. A potom príde dieťa do škôlky, musí jesť to čo ostatní a čo potom? 😂 zo všetkého po troške. Veľa deti je chorých práve pre to blbe bio, eko….

vevesh
13. mar 2025

@judit47 mam indov znamych- robila som s nimi a a aj v uzkom okruhu ako kamaratov mam a teda mierne opisane, za cistotou a hygienou maju daleko. Dokonca ani v europe si neobjednavam vo fastfoode, ak vidim inda niekde pri jedle....

kittykat22
13. mar 2025

@jaass u nas je dieta ktore ma ezo matku a to dieta nikdy na obed nesmelo. Muselo vzdy domov. Vtipne je, ze to dieta je vahovo nadpriemerne k svojej vyske aj veku. A ostatne deti z jedalne vypadaju ako hladne macky 😂

kiki68
13. mar 2025

Ved vyber z toho, co sa Ti na mieste bude pozdavat. Prezije to 😀 Nas vacsinou chce len ten donut s cokoladou navrchu. To ked ideme raz za mesiac cestou okolo. Inak ja teda tam iba tie ich cookies

siskaa86
autor
13. mar 2025

@jaass však aj ja sa čudujem ze sa tu pýtam.. mam už 1 syna skoro 16 r a veru jedol co prišlo

vevesh
13. mar 2025

@siskaa86 kedysi som robila vo fastfoode a teda ano, prevracali sme ocami nad matkami, ktore prisli s takymi malymi detmi sa najest....a teda, moje prve dieta nevidelo mekac veeeeelmi dlho, druhe zacalo asi okolo 2,5r, tretie okolo 1,5-2r. a do najmladsieho napchali surodenci hranolky s nugetkami uz v 9m (samozrejme bez mojho vedomia a suhlasu, ale tak surodenci, no...)......takze, uuuuuolne v pohode mozes dat dietatu cokolvek z mekaca. Prezije aj pikantnejsie, aj hranolky (aj tie osolene), aj kolace, aj kuracie maso, aj hamburger - za predpokladu, ze prijima normalnu a pestru stravu....😃