Ahojte..syn má 1 r a 7 mes..moze kúsok nejakého koláča z mekaca
doma pečený by bol podstatne zdravší koláč , neviem akú chceš odpoved vlastne ...
@denkabemommy to zase nie ale napr ten tvarohový tam hádam není nejaký zly
Chráň Boh..😂😂😂 samozrejme,že kúsok môže.
@siskaa86 jasne ze moze 😅 niesme v Indii. A kolac z mekaca nikomu z nosa neodhryzne 😂
@siskaa86 je to v poriadku. Môj syn v tom veku už vážne zjedol aj hranolky a nugetku. A nie je ani obézny, ani mu to nijak nepoškodilo imunitu - nebýva vôbec chorý. Takže určite tvoje dieťa nezabije kúsok koláča 🙂🙂
@denkabemommy to mi príde moc slané tie hranolky..aj keď jasne ze pýta keď to niekto kupi
@kittykat22 ved to si aj ja myslím.. ale zase on je schopný keď mu chuti aj kus zjest
Myslím že je to na tebe, ja také veci ešte nedávam a to bude mať dcéra už 2 roky ale samozrejme že sa mu nič nestane ak si dá
@siskaa86 Hranolky si môžeš objednať aj bez soli a zároveň máš potom istotu, že sú urobené úplne čerstvé. 😉
Keď to budeš brať len ako ochutnávanie a a spoznávanie nových chutí, tak mu môžeš dať aj v mekáči takmer zo všetkého. Vyhla by som sa akurát pikantným, príliš horúcim a studeným veciam. Ja som zvykla aj do tých chladených nápojov vypýtať dcére trochu teplej vody z presso stroja - čašníčka mi to ochotne takýmto spôsobom prihriala.
@kittykat22 😅 veru, pokiaľ sa nebavíme o Indickom Mekáči, tak všetko v kľude. 😁
nic sa mu nestane aj keby mal este menej 😉
Nič sa mu nestane aj keby zjedol celý koláč. Zas netreba všetko preháňať. Hádam tam nechodíte každý deň, to by nebolo dobré ani pre vás.
@kittykat22 @evaachesa neviem kolko mekacov v Indii ste navstivili ja asi 6 napriec celou krajinou a teda nevsimla som si nic cim by sa tvoj urazajuci a posmesny komentra voci Indii potvrdil? v kolkych Mc Donaldoch v Indii ste boli a co konkretne vam tam vadilo?
@januska12323 nie vôbec skoro..a keď tak ja si dávam žien šalát s tou vegetarianskou plackou
Jasne
@kittykat22 preco nie v indii?
Autorka nie nemoze. Nezdrave.
@terezkaarthuramax neviem ci si niekedy bola v Azii - ale to jedlo je tam ine 🙂 Napriklad kura v KFC chuti uplne inak ako kura u nas. A celkovo to jedlo je tam divne. To bol pre mna asi najvacsi sok v Azii - ze kurata tam nechutia rovnako ako u nas 😀😂 Bola som v iluzii, ze je kura ako kura a je jedno kde ho budes jest. Druha vec je, ze je tam spina. Pohadzane veci na zemi, nie je tam taka hygiena na aku si zvyknuta u nas.
Keď ideme do mekacu, čo je veľmi veľmi výnimočne, dáme aj dieťaťu. Mal 1,5r keď si dal jednu nugetku a asi 5 hranoliek, plus hryz z cookiesky. Nič sa nestalo.
Ked ma plnohodnotnu stravu tak mu to fakt neublíži.
@siskaa86 môžeš si pýtať nesolené, vyhovejú vždy 😅
@jaass u nas je dieta ktore ma ezo matku a to dieta nikdy na obed nesmelo. Muselo vzdy domov. Vtipne je, ze to dieta je vahovo nadpriemerne k svojej vyske aj veku. A ostatne deti z jedalne vypadaju ako hladne macky 😂
Ved vyber z toho, co sa Ti na mieste bude pozdavat. Prezije to 😀 Nas vacsinou chce len ten donut s cokoladou navrchu. To ked ideme raz za mesiac cestou okolo. Inak ja teda tam iba tie ich cookies
@siskaa86 kedysi som robila vo fastfoode a teda ano, prevracali sme ocami nad matkami, ktore prisli s takymi malymi detmi sa najest....a teda, moje prve dieta nevidelo mekac veeeeelmi dlho, druhe zacalo asi okolo 2,5r, tretie okolo 1,5-2r. a do najmladsieho napchali surodenci hranolky s nugetkami uz v 9m (samozrejme bez mojho vedomia a suhlasu, ale tak surodenci, no...)......takze, uuuuuolne v pohode mozes dat dietatu cokolvek z mekaca. Prezije aj pikantnejsie, aj hranolky (aj tie osolene), aj kolace, aj kuracie maso, aj hamburger - za predpokladu, ze prijima normalnu a pestru stravu....😃
@siskaa86 aj hranolky s nugetkami 🤷🏼♀️. Veď ho s tým nejdeš napchávať každý deň, takže bez problémov to prežije 🙂