Ahojte mamičky mám doma 3 mesačnú slečnu plne kojenú mohla by som začať s prikrmom? Mala má 5kg alebo radšej počkať do konca 4 mesiaca ďakujem
kam sa ponahlas? ukonceny 4mesiac je minimum, potom je to na zvazeni kazdej mamicky, ci a kedy zacat...
ja som zacala az ked maly mal 6m+
3m je veľmi skoro. Za mňa je skoro aj 4m...
6+ mesiacov … ale Sak uvidis keď začneš a sa ti nevykaká lebo trakt ešte nevie stráviť jedlo potom budete plakat obe
Skoro, kojene deti začínajú aj neskôr ako 4 ukonceni
Boze, kam sa ponahlas? Najnovsie odporucania hovoria o prikrmoch AJ pre deti na UM az od cca 6m. Urcite od 3m nezacinaj. Je uplne jedno kolko ma kg, este by ma zaujimalo kam by si ju dala sadnut pri krmeni, ako to mas vymyslene?
@dovidopp načo preboha, kam sa ponáhľaš?
A ja že prečo sa táto stránka volá modrý koník ale už teraz viem lebo ste premudrene Kobyly 🙂
@dovidopp aj moja ma 3 mesiace 5kg a je čisto na UM a doktorka hovorila že s prikrmami môžeme začať od ukončeného 4mesiaca. Skôr by ma to ani nenapadlo ved chudiatko ešte nemá celú traviacu sústavu dovyvinutu úplne
@dovidopp Naco potom kladies otazky? Naozaj si si myslela, ze ti to nejaka mamicka odobri???
Ked si mudrejsia, nez matky, ktore uz maju za sebou prikrmy a riadili sa radami od pediatrov? Ked si vlastne mudrejsia nez lekari samotni? Tak si jej daj kludne co chces a nezakladaj temu, ked potom hentak zareagujes!
@dovidopp preco ju chces prikrmovat??
Ak sa nic nezmenilo, dojcene deti sa prikrmuju az od 6.m. O tom, kedy a ako zacat s prikrmami ti da vediet pediater, ked bude cas.