Objednávate si príkrmy Hipp online?

kukuru
26. aug 2019

Ahoje mamičky,

prišla som si ku Vám po radu. Máte niektorá skúsenosti s objednávaním príkrmov Hipp cez internet? Odkiaľ sa to najviac oplatí? Poprípade objednávala niektorá z rakúskej stránky? Keďže tam je to o polovicu lacnejšie ako u nás.

Ďakujem za rady 🙂

lila1988
26. aug 2019

@kukuru ja kupujem Hipp prikrmy priamo v AT. Tie su vyrobene v Rakusku, tie predavane na SK su vyrobene v CR. Neviem, aky je rozdiel v kvalite, ale tym Rakuskym verim o nieco viac, kedze dobre vieme, akej kvality vyrobky dodavaju na SK/napr. Pampersky v Rakusku kupujes vyrobene v Nemecku a tu kupis len Pampersky vyrobene v Polsku a Madarsku/. Pri Pamperskach z Nemecka mam pocit, ze su lepsie a dieta sa hned neprecika

pininka1
26. aug 2019

Súhlasím s príspevkom vyššie. Mne nosili naši z Rakúska a bol rozdiel, vo vôni aj v chuti, odhodlala som sa ochutnať to. Ale používali sme.to len občas.

kukuru
autor
26. aug 2019

Ďakujem, aj som si myslela. My bývame 350 km od rakúska tak chodit to kupovať tam je pre nás nevýhodne.

chut_na_kolac
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
26. aug 2019

@kukuru kupovala som v Rakúsku v Bipe ... pár dní do mesiaca sú baby day vyšli ešte lacnejšie, aj ich plienky boli lepšie..
@chut_na_kolac moj syn snáď do 6 r jedol špenátovu hippku 2 kusy aj, keď som urobila špenát do toho cestovinu aj tak to nechcel iba z Hippu.