icon

Od kedy môže bábätko papať krupičnú kašu?

mssk
15. máj 2012

ahojte maminky.prosim vas odkedy ste davali svojim detickam krupicnu kasu?

lady511
15. máj 2012

ahoj myslíš klasicku domacu krupicu z detskej krupice?alebo kupovanu?ja som malej už robila,,,po ukončenom 4 mesiaci,,velmi jej chutí robím tak podla mojej maminy a nehodlám to menit,, 😉 ak by si chcela niečo vediet napíš do IP

anjelicek26
15. máj 2012

Najskor od 8 mesiacov, zacina sa ryzovou (kludne v 4 mesiacoch), kukuricnou kasou, potom ovsena nemliecna, potom krupicna kasa.. a samozrejme zarabat s vodou alebo umelym mliekom, nie kravskym...

cmulinko
15. máj 2012

Mlyn Sladkovicovo a.s Psenicna krupica detska dehydrovana :psenicnu krupicu odporucame pouzivat pre deti starsie ako jeden rok.
-mali este dopisat,ze pre mamicky,ktore maju mrle v zadku a nedokazu pockat do 1 roka neodporucame radsej nic 😀 😀 a prajeme dobru chut. 😀

ivuska6
15. máj 2012

ja som robila malej od pol roka krupicku a aj pudinceky 🙂

lenkak86
15. máj 2012

mam 7 mesacnu dcerku, ktora po narodeni trpela intoleranciou na bielkovinu kravskeho mlieka (uspesne zdolane) a pri poslednej kontrole nam lekarka povedala, ze uz jej mam pripravovat krupicnu kasicku dokonca s trosickou masielka... neprehanam to, zatial papala kasicku asi 2x, ale ziadne priznaky som nepobadala a dokonca potom prespala celucku noc...

hirjak
16. máj 2012

Otázka bola uzamknutá z dôvodu duplicity