Od ktorého mesiaca môžu kojené deti kašičky?

•
15. okt 2013@makovv83 ahoj,zalezi od toho,ci dietatko pekne pribera a ci uz pripadne zqcina prejavovat zqujem o jedlo.hovori sq,se kojene dieta zqcina s prikrmami okolo 6mesiacov.ale je to individualne,niektore od piatich a niektore az od osmich.ak diwta zacinavprejavovat zaujem o stravu rodicov,vie s podporou sediet a dalsi znak som zabudla,moze sq zacqt a samozrejme,ked mu uz mliecko nestaci.my sme zaci v 4mesiacoch,bola aj dokrmovana UM, a hlados,ale kym sa ako tak rozjedla,tak presli 2mesiace
@makovv83 ja som začala u dojčeného syna cca po 6.mesiaci - viac bol hladný a dojčenie večer sme doplnili o kašičku, najprv som kúila tú pre deti od.4.mesiaca - bez príchute takú základnú aby zistil ako to chutí a zvykol si, potom sme postupne prešli na ďalšie chute 🙂
nas maly cez den v pohode, ale v noci uz nepapa 1x, ako kedysi, ale 3x, tak neviem ci zacat s kasickou na noc alebo este cakat, ma akurat 5m.
Ahojte,tie kasicky ste davali mliecne alebo nemliecne? Mala ma 5mesiacov,je to hlados a javi velky zaujem o jedlo. Dakujem
ja som davala synovi uz od 4. mesiacov, tie, co boli vhodne pre jeho vek, dostat uz take od 4., ale vyberala som mu nemliecne radsej, co sa len s vodou rozrabali, tiez bol strasny hlados...
ja som zacala od 5 mesiaca. Maly mal strasny zaujem o jedlo, pekne s podporou sedkal tak som skusala. Spapa vsetky kombinacie zeleniny a ovocia, rano mu davam ovsenu kasu s ovocnym pyre, na obed zeleninku a na veceru tiez. Dnes som mu uz uvarila aj kusok kuriatka so zeleninou. Netreba sa toho bat 🙂. Ianc pozor s tymi ryzovym kasami lebo dost zapekaju. A este som chcela povedat ze mu vystriekam moje mlieko do tych kasieciek a ked dopapa tak mu este ponuknem prsnik.
Tu začni písať odpoveď...

Odošli