Odkedy je vhodné podávať dieťaťu treščiu pečeň?

terezz
2. máj 2010

Prosím vás, kto by mi vedel poradiť, odkedy je vhodné podávať dieťaťu treščiu pečeň?

pia22
2. máj 2010

Pecen ako vnutornost je plna toxinov a tazko stravitelna, takze asi az po 3. roku.

terezz
autor
2. máj 2010

Ďakujem pekne, mám dvojročné dievčatko a moja milá svokra jej pri každej návšteve vnucuje trreščiu pečeň, pretože je plná vitamínu D- vraj a snaží sa ju do môjho dieťaťa všemožne dostať. Ja sa snažím vzdelávať ohľadom stravovania môjho dieťaťa a nedám jej len tak hocičo.Nejedla nikdy salámy, párky, vnútornosti atď.Moja svokra si ale myslí, že mi mladé sa máme riadiť podľa toho, čo nám poradia oni, lebo oni sú tie múdre, ktoré už vychovali deti, a my sa máme pýtať na rady ich.Myslím si ale, že doba je iná, a my mladé mamičky sa vzdelávame a to čo bolo pred 30 rokmi nieje teraz!

pia22
2. máj 2010

Nie je zaco😉 Pecen je filtratorom toxinov ako u nas tak aj u zvierat, preto je pre deti dost nevhodna, v mnohych zahr. kuchyniach je to odpad. Ja malemu nechcem min. do 1 roka davat ziadne mäso, naco zbytocne zatazovat oblicky.

mamutka
2. máj 2010

tak tak, kazda pecen je len kontajnerom toho ktoreho organizmu....
pre starsie generacie s radami typu - my sme davali to a to a tu sme, mam aj ja radu, volakedy si ludia ani zuby neumyvali a tiez prezili, nech sa lubi, kto chce spiatocnictvo, ma ho mat, kto nejake tie vedomosti absorboval pocas zivota, preco by ich nepouzival....

terezz
autor
4. máj 2010

😀 ďakujem za rady, to s tým čistením zubov je za 100 bodov!