icon

Ohrievač fliaš

maria15616
3. nov 2016

Ahojte, aký je najlepší ohrievač na fľaše, najlepšie automatické vypnutie, a termostat ďakujem

katpizur
3. nov 2016

@maria15616 ozaj si presvedcena, ze ho chces? kamoska ho kupila, vycalovala zan nenormalne peniaze a pouzila ho asi len raz ci dvakrat 😖

janka54321
3. nov 2016

Jaj...toto som.aj ja kupila ohrievacka na flasu Chicco a poviem ti, ze rovno som mohla 49 eur vyhodit von oknom...to je zatial najvacsia hlupost, co som kupila pre malu ☹

katarinamarkova
3. nov 2016

@maria15616 dostali sme ako darček - použila som ho raz.
🙂 normálne som sa teraz zamyslela kde vlastne skončil........dobrá otázka.....na povale? 🙂 ak nájdem, kľudne darujem za odvoz 🙂

stardust
3. nov 2016

haha, mne tiez koroduje dakde nepouzity. Nastastie som to nekupovala ja 😀

evitka83
4. nov 2016

@maria15616 my sme celkom vyuzili, mali sme najskor avent, vselijake nastavenia podla objemu flase, skoncil v kosi a najlepsie sa mi osvedcil obycajny chicco..

kllamarka
4. nov 2016

Naco ti to je? Tych flias budes musiet ohrivat xy denne. Obdivujem, ked na kazdu flasu budes mat cas to v tom ohrievat.
Ovela rychlejsie je mat prevarenu vodu a tu si miesat s chladnou rovno do flase.

Ja osobne, som investovala do sklennych flias a cistu dojcensku vodu v nich zohrejem v mikrovlnke za 15 sekund.
Osobne by som sa zblaznila, riesit ohrievac.... 🙂

jasminet
4. nov 2016

Ja som pri synovi kupila tufi ohrievac, aj s pripojkou do auta - kvoli dovolenkam na prikrm.. mam ho doma 4,5 roka a teraz som ho prvy jrat pouzila - pre najmladsiu v hoteli na prikrm... um pre dceru som zarabala cerstve s prevarenou vodou, syna som kojila a teraz tiez...

maria15616
autor
4. nov 2016

Ďakujem za Vaše názory, každý už má ten svoj štýl ako čo najrýchlejšie, ja sa ešte len učím tak budem vedieť 🙂

kllamarka
4. nov 2016

@jasminet ten tufi je pomerne lacny, je kvalitny? Si s nim spokojna? Pretoze do auta na cesty by sa aj nam veru zislo 🙂

siska53
4. nov 2016

@janka54321 presne tak..navyse som ho aj tak nepotrebovala,lebo sme sa dojcili, len pri malom asi 2-3x som.lotrebovala ohriat mlieko a vobec nefungoval.. :( nam.ho kupili svokrovci.. Radsej tie peniaze mohli vyuzit inak.
@maria15616

jasminet
4. nov 2016

@kllamarka mne islo prave o auto a aby to bolo lacne... ci som spokojna. no, som, raz som to skusila doma, raz v hoteli 😀 zohrialo sa to tak do 3 min. s vodou, bez vody (v aute) neviem ako dlho by to trvalo.

lucinocka
4. nov 2016

tiez sme ficali na dvoch termoskach...a obycajna voda z vodovodu prevarena, ziadne dojcenske vody, tu to ani neni kupit...o co je voda , ktora stoji X rokov v plaste zdravsia ako z vodovodu a prevarena...
sup teplej, sup studenej, mlieko, pretriast a do pusy 🙂 vsetko dlhsie trvajuce privadzalo nase dieta do stavu zurivosti🙂