icon

Postup zavádzania príkrmov

lusia222
27. mar 2013

Ahojte,chcela by som sa opytat cim sa pokracuje po prikrmovani zeleninkou,ovocim,kasickami a maskom?? Potom uz moze dietatko ,,vsetko" alebo je aj dalsi postup zavadzania potravin? Dakujem velmi pekne

Strana
z2
saska.t
28. mar 2013

@zuzana909 toto uz je nove zlozenie a nie take umele ako par rokov dozadu, ale zelatina aj xantanova guma su tazko stravitelne zlozky a velmi tazko sa v tele odburavaju hlavne pre nezrely detsky organizmus,takze urcite by som nedavala aspon do 1 roku aj koli tvarohu,ty si kludne dopraj,tiez si ho vzdy doprajeme ked prideme na SK a mimochodom je tam strasne vela cukru...Kazdopadne ak je vsetko s mierou,obcas si dopriat aj nieco nezdrave nezaskodi,o com by ten zivot uz len bol 😉

zuzana909
28. mar 2013

@saska.t to viem, že kvôli tvarohu až od jedného roku, ale zaujímalo ma to, lebo na obale je písané, že bez umelých farbív a konzervačných látok tak som chcela vedieť či je to naozaj tak.
zo srandy som pozrela jogurt kostíci, lebo na tom je teraz staršia dcéra (iný momentálne nechce) a ten nemá v zložený ani želatinu a ani xantanovu gumu 😉
ešte raz ďakujem 🙂

latvia
29. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/ako-zacat-s-prvymi-prikrmami-pre-deti/
siahodlha uzitocna tema o prvom prikrmovani, kopec cennych rad a ochotne mamicky ktore poradia, pokracujte v nej 🙂

Strana
z2