Prečo je nemliečna ryžová kaša s pridaním materského mlieka po chvíľke riedka?

Je to preto, ze mliecko vychladlo? Treba ho nebodaj trosku prihriat?

Druhy krat som pridala aj trochu prevarenej vody, lebo som neodsala viac nez 60ml mojho mlieka. Vtedy bola husta, ale behom krmenia totalne zredla.

Prosim o radu, dakujem moc.
shira_
27. okt 2013
ryžová kaša sa memôže dlhšie miešať. len raz zamiešať a hotovo. potom zjesť.
katy1979
27. okt 2013
Tie kase zvyknu po chvili rednut. Nam sa najviac osvedcili nestle aj davkovanie sedelo aj ako tak vydrzali huste.
ikke
27. okt 2013
NEMIESAT! len pri zarabani zamiesat, potom pri krmeni len akoby "odkrajovat" z kase.
teda aspon toto je vacsinou "vo veci" a tyka sa to nielen ryzovych kasi 😉
anetkaadamko
28. okt 2013
lebo sa tam štiepi škrob a to redne..........

Začni písať odpoveď...

Odošli