icon

Problém po prechode z umlelého mlieka na kravské. Poradíte?

janinka13
27. jan 2015

Dcéra odkedy sme prešli z UM na plnotučné kravské mlieko má problémy s prdíkmi, má 1,5roka, máva kŕče aj v noci, skúsila som pridávať aj probiotiká, zatiaľ nezaberá. Treba sa na čas vrátiť k UM a skúsiť kravské neskôr? Stretli ste sa s tým? Ďakujem.

mirreckall
27. jan 2015

Vratit a skusit neskor. Ja by som jej kravske, pokial nie je cerstve, ani nedavala. Nasa pila len UM do nejakych 19 mesiacov. My kravske mlieko nepijeme vobec 🙂

siska53
27. jan 2015

Tak jej daj opat UM... Ja som sa teraz pocas Vianoc vratila opat k UM,lebo asi 5m.pila kravske a byvala chorlavejsia. Nie obycko soplik...ale zapal ucha,zapal priesusiek... Preto ten navrat. A to uz ma 2,9 roka..a ak bude chciet,tak ho bude pit aj po 3.roku.
Vraj to kravske mlieko,co predavaju v obchode,nie je bohvieco.. Skor ak sa nechces vratit k UM,tak skus acidko a davaj syry - tvrde,cottage cheese,lucinu,mozzarelu....jogurty ci obcas vymiesaj tvaroh.. Vapnik je aj napr.v brokolici..

adkoalauri
28. jan 2015

Nám doktorka odporúčala dávať 1,5%né, čiže polotučné mlieko. Ja by som to skúsila, a keby mala aj naďalej problémy, vráť sa na UM.