Prvé príkrmy. Vaše rady a skúsenosti
Takze baby, ktore uz mate krmenie deticiek s prvymi mrkvickami a zemiackami a stavickami za sebou, sem so svojimi radami a skusenostami, nech si mame z coho vybrat 🙂
Ahoj holky,
jdu k vám pro radu...dítku je 5 měsíců, jen kojím, takže se příští měsíc chystám na příkrmy...hodně jsem si o tom přečetla, udělala plán co a jak, no a teď mi začíná vrtat hlavou manžova alergie na pyl...pčíká vždycky v květnu a červnu, jinak je v pohodě, já alergie na nic nemám...Myslíte, že musim k Ellíně přistupovat jako k alergikovi, a tudíž vše zavádět pomalejc, kaše dělat nemléčné s použitím HA UM (ty plánuju až od toho 8.měsíce)...prostě to mít všechno komplikovanější ?? Díky moc !!
jdu k vám pro radu...dítku je 5 měsíců, jen kojím, takže se příští měsíc chystám na příkrmy...hodně jsem si o tom přečetla, udělala plán co a jak, no a teď mi začíná vrtat hlavou manžova alergie na pyl...pčíká vždycky v květnu a červnu, jinak je v pohodě, já alergie na nic nemám...Myslíte, že musim k Ellíně přistupovat jako k alergikovi, a tudíž vše zavádět pomalejc, kaše dělat nemléčné s použitím HA UM (ty plánuju až od toho 8.měsíce)...prostě to mít všechno komplikovanější ?? Díky moc !!
sarihy - tiez by som si nerobila problemy ak nema Elli ziadne problemy uz vobec by som nerozmyslala nad HA mliekom a ani by jej nechutilo kedze je horke a prikrmy uplne v pohode tak ako to mas nastudovane a ak kojis mala je chranena MM tak si nerob starosti a uzivaj materstva, tvoj muz nema potravinove alergie takze sa ta to v zasade netyka 😃
Holky, děkuju moc !! No vypadá to, že se zatím z ničeho, co jím, neosypala, všechno snáší relativně v pohodě (klep, klep)...ale to víte - přece jen jí nechci zavařit do budoucna...Naše Dr. taky nic neříkala, ale stejně to s ní radši ještě jednou proberu. každopáděn ještě jednou moc děkuju za vaše reakce !!!! Ať vám děťátka dělají jen a jen radost !!!
uz mam upeceno a manza loudi 😃 😃 😃
spenatovku - na malicko oleje osmahnu cibilku, jen trosku pridam spenat, sul, cesnek a bujon a dusim dokud neni mekky, pak pridam trosku pepre, smetanu a mixuju... podle potreby zahustim svetlou jiskou a dochutim podle potreby soli nebo jeste pridam cesnek aby to melo smak 😉
spenatovku - na malicko oleje osmahnu cibilku, jen trosku pridam spenat, sul, cesnek a bujon a dusim dokud neni mekky, pak pridam trosku pepre, smetanu a mixuju... podle potreby zahustim svetlou jiskou a dochutim podle potreby soli nebo jeste pridam cesnek aby to melo smak 😉
saska ja som robila vcera spenatovu. my ju totiz milujeme a mame ju kazdy tyzden a takto:
-udusim mrazeny spenat. pol kila./jedno kolove balenie mam na dva krat/staci ked sa rozmrazi a pridam pol hlavy cesanikov popucenych.
- hned to rozmixujem ponornym mixerom dohladka.
dolejem liter mlieka a necham prejst varom.
-len osolim.
a to taniera nastruham tehlu a zalejem polievkou.
😃
-udusim mrazeny spenat. pol kila./jedno kolove balenie mam na dva krat/staci ked sa rozmrazi a pridam pol hlavy cesanikov popucenych.
- hned to rozmixujem ponornym mixerom dohladka.
dolejem liter mlieka a necham prejst varom.
-len osolim.
a to taniera nastruham tehlu a zalejem polievkou.
😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
kisska - u nas to tiez tak vyzera ked dojde drahy domov 😃 chudak
berus - ako robis drobenku? 😉