icon

Prvý dospelácky Avent hrnček a vaše skúsenosti

petkave
10. máj 2012

@lili777 @lili777 Avent mám iba netečúci s tým tvrdým sosáčikom, ale podobný tomuto tvojmu dospeláckemu je Lovi 360 stupňov http://www.miminkovo.sk/lovi-360°-pohar-mini-2... Máme ho doma, malému trochu trvalo, kým sa z neho naučil piť, ale je s ním spokojný. Aj kamoška ho má a jej dcérka sa z neho tiež v pohode naučila piť.

kvetinka211
26. júl 2012

ak by ste tiez ako ja maturovali nad tym hrncekom ako ho znovu poskladat, usetrim vam hladanie navodu 🙂
http://download.p4c.philips.com/files/s/scf782_...

alebo si radsej odlozte ten povodny, lebo ja som ho zahodila a skladanie nie je prave intuitivne ...

hakon
22. jan 2013

super hrnček 🙂 vyskusali sme, jarko nechcel z ničoho pit a pil strasne malo z tohto mu to ide super 🙂

azbestica
28. jan 2013

aj ja mam na tento ohladom tohoto hrnceka otazku? moja dcerka nevie pit ani z flase a celko ma problem s prijmanim tekutin ....ma 8 mesiacov je pre nu tento hrncek vhodny? lebo je uvedene na nom od 12 mesiacov? na zaklade coho su tieto oznacenia?

viva02
31. jan 2013

Mna by tiez zaujimali skusenosti s tymto hrncekom. Mate nejake? Oplati sa to kupovat?

cawes
31. jan 2013

@azbestica ja by som najprv kupila ten zo sosacikom. moj maly z neho pije aj kamoska ho kupila pre syna a ten ma 8 mesiacov a je to super.

xlea
31. jan 2013

my sme tento hrncek mali asi od 12 mesiacov. malej troska trvalo kym sa z neho naucila pit ale potom jej to uz islo super 🙂 teraz ho pouzivame uz bez toho vrchnacika ako klasicky hrncek 🙂

petraxy6
31. jan 2013

@azbestica tento hrnček je označený pre deti od 12 mes. a aj napriek tomu niektoré detičky nevedia z neho piť. Moja tiež nevedela v roku ale postupne sa do toho dostala
@viva02 máme skúsenosť, je to celkom dobrý hrnček, ale deti sú vynaliezavé a keď bola mladšia tak prišla na to, že je dobré potlačiť prstom a kvapkať kde sa dá 😀 Terz pije z neho normálne

macamliecna
2. jan 2020

@petraxy6 no prave toho sa bojim, lebo on rad vylieva a potrebujem hrncek co netecie, iba ked z neho potiahne 🙄