Riešenie odmietania jedla u 18-mesačného dieťaťa
Ahojte, prosím radu, do nedávna dcérka papala všetko, polievky, mäsko, omáčky, prílohy, jogurty a bla bla bla ... Už pár dní sa trápime s tým, že za celý deň zje 3 kolieska šalátovej uhorky a v noci 270ml * 2 UM.... Čo mám robiť? Ako ju donútiť jesť?;mám ísť k lekárovi?
tiez mi napadli zuby. toho mlieka ma dost, skoro pol litra za 24h. mozno by som jedno skusila zrusit, ci nebude viac hladna.
Zrušiť nočné mlieko
@merrykondrk a nejdu zubky?
@reela nemám taký pocit, pozerala som jej do pusky ale nezdá sa mi
tiez mi napadli zuby. toho mlieka ma dost, skoro pol litra za 24h. mozno by som jedno skusila zrusit, ci nebude viac hladna.
@deedol vyskúšam nechať len jedno, ďakujem 🫶🏻
Zrušiť nočné mlieko
@ninka99865 no v noci sa často budí, keď jej nedám žiadne mlieko, nevyspi sa nikto, ani ona a ani my, ťažké obdobie máme teraz
@deedol vyskúšam nechať len jedno, ďakujem 🫶🏻
@merrykondrk skus a uvidis. ono v tomto veku su tie obdobia este take vselijake, ja mam pocit, ze "furt daco" bolo a potom to (niekedy aj samo od seba) preslo. drzim palce, nech to netrva dlho 🙂
@ninka99865 no v noci sa často budí, keď jej nedám žiadne mlieko, nevyspi sa nikto, ani ona a ani my, ťažké obdobie máme teraz
@merrykondrk znížiť davky mliecka moja tiez v noci len mlieko chcela dlho bez.mlieka nezaspala....takze som dala napr 120ml cca alebo si nepamätám ak7 davku skratka nech si len cucne zaciti chut mlieka a zaspi ;)
@merrykondrk áno aj u nás to tak bolo… a potom sme začali znižovať dávku každej fľašky až sme sa dostali na 0. Trošku bol cirkus ale netreba popustiť a po pár nociach si ani nespomenie
@merrykondrk podľa mňa zuby
Moja je slabý jedák ale keď idú zúbky tak ani to málo nezje ..ale je kojena ešte ..máme 16 mesiacov
Ahojte ☺️ už máme len mlieko na večeru a 1 v noci.. nie je to úplne ideálne ale po troške papáme ☺️ ďakujem krásne za rady ❤️

@merrykondrk a nejdu zubky?