Správny postup pri príprave mliečnej ryže pre deti
Ahojte maminky. Varili ste pre svoje deti mliečnu ryžu? Malá je na UM, takže by som to varila v tom. Postup je aký? Potrebujem poopraviť, ak by som mala zlý:
Uvarím ryžu vo vode, keď je úplne na mäkko, pridám UM a nechám vychladnúť
. Potom rozmixujem a zmiešam s ovocným pyré?
Ďakujem za rady a tipy.
@helenbozka dajú sa kúpiť 100% ryžové instantné kaše ktoré vieš rozrobiť v UM (hami, hipp,..). Obsahujú len ryžu, nič navyše. My sme robili tie a k tomu som dávala ovocnú výživu ako píšeš.
@helenbozka dajú sa kúpiť 100% ryžové instantné kaše ktoré vieš rozrobiť v UM (hami, hipp,..). Obsahujú len ryžu, nič navyše. My sme robili tie a k tomu som dávala ovocnú výživu ako píšeš.
@zojanka áno, fičíme na tomto type kašičiek, ale občas by som jej chcela navariť aj vlastnú (je to aj ekonomicky výhodnejšie)
Taky maly tip, ked namocis ryzu vopred, tak sa rychlejsie uvari.. a ja som davala bez ovocia, len taku mixnutu mliečnu ryzu, prislo mi to lahsie na travenie.. decka mali a majú dodnes radi
Taky maly tip, ked namocis ryzu vopred, tak sa rychlejsie uvari.. a ja som davala bez ovocia, len taku mixnutu mliečnu ryzu, prislo mi to lahsie na travenie.. decka mali a majú dodnes radi
@anonym_51694c a dávala si do toho aj mlieko, kvôli krémovosti a chuti?
@anonym_51694c a dávala si do toho aj mlieko, kvôli krémovosti a chuti?
@helenbozka ano aj, ale naši už pili obyc kravske v tom čase, respektive pol na pol aj dnes

@helenbozka ja robim ze len uvarim ryzu precedim vymixujem a dam ovocie