Vynechanie mlieka na obed

marcelina11
8. apr 2013

ahojte. chcela by som sa spýtať ako ste vynechávali mlieko na obed a zavádzali zeleninku..Dávali ste zeleninu medzi olovrantom a obedom (medzi dávkami mlieka) alebo ste dali zeleninku a potom dokojili? Ako ste vynechali tu jednu dávku? Lebo ja som skúšala dať malinkemu najprv zeleninu a potom dokojit..ale nič moc...asi bol moc hladny a zeleniny mi zjedol asi za 4 lyžičky....Skúsila som aj medzi kojením- viac zjedol zeleninky lenže za hodku a pol som mu dala mlieko...Ale neviem ako vlastne vynechat to jednu davku mlieka....Ako ste postupovali vy?

simca06022011
8. apr 2013

@marcelina11 prikrmy sa zavadzaju miesto mlieka, cize ked dojcis o 12tej a mas to akoze obed, das miesto toho prikrm, kolko maly chce... a potom ho mozes este dokrmit mliekom. Postupne si zvykne a zacne jest iba prikrmu viac a mlieko vynechate.

demonique
8. apr 2013

@marcelina11 s vynechavanim mliecka mas cas. do jedneho roka je najdolezitejsie materske mlieko,kojit treba rovnakoako pred zavadzanim prikrmov. tu precitaj: http://www.mamila.sk/post/ako-pokracovat-v-dojc...