icon

Z čoho pijú vaše ročné detičky?

aadulik2110
26. apr 2013

z čoho pijú vaše detičky mliečko, čajík a pod. Nakoľko sa odporúča po dovŕšení 1 roku zrušiť fľaše, cumlíky vynára sa tu otázka z čoho teda piť. Ja som malého dojčila (resp. ešte stále dojčím) čajík som dávala najprv striekačkou, neskôr sme používali hrnček so sosáčikom a teraz máme pohár 360°. Ale večer dávam malému kašu z fľaše, cumlík sme vôbec nepoužívali. Postupne plánujem odstaviť malého od dojčenia, ale keďže mliečko je súčasť stravy tak neviem z čoho by som mu to mala dávať. Ďakujem za odpovede

iv01
26. apr 2013

ja keď som nedojčila, tak mlieko pil syn z flaše so sosáčikom tak cca do 3,5 roka. potom už sme to radikálne stopli, a odvtedy mlieko nevypije, iba s grankom, čo je na škodu....ale poznám detičky čo pijú mliečko z flaše s cumlíkom aj dlhšie.

thempting
26. apr 2013

My sme mali rok a stále malý pije z fľašky ....neviem prečo by sa mali po roku zrušiť fľašky to je blbosť.... ale niekedy mu dám napiť sa aj z pohára ale to je celý mokrý takže ani neplánujeme zrušiť fľašku

lucka.lucy
26. apr 2013

My mame od 12 mesiacoch Tommee Tippee Active Sipper, je to uplne super, maly sa z toho naucil pit za dva dni, flasku sme od vtedy nevideli... , mliecko, kasu, cajik, vodu.. co len chces. Ja cajik nedavam. Davam prednost cistej vode.
Cumlik mame len na spinkanie. Fungujeme uplne super. 😉

snopkulka
26. apr 2013

Malý bol kojený do 15 mesiacov, od roka sme mu skúšali dávať cumlík na fľašu, nie a nie sa to naučiť 😉 a cca od 1,5 roka som mu postupne ponúkala pitie z náustku na fľaške - on už z princípu odmieta všetko nové, tak nám to chvíľu trvalo.. Teraz sa vie napiť aj z pohára, z fľaše od minerálky, so slamkou.... treba skúšať, čo sa mu bude najviac páčiť 😵

zivika
26. apr 2013

nas ma 2,5 roka a ranne mlieko ma stale z flase s cumlikom, sice som skusala uz vsetky mozne hrnceky a pohariky, ale to mlieko chce jednoducho iba s flase s cumlom, tak co uz s nim...mlieko uz pije len rano, vsetky ostatne tekutiny pije bud z normalneho pohara, alebo slamkou, takze to ani vlastne neriesim 🙂

venny26
26. apr 2013

mlieko dávam normál cez cumel ako pila keď bola malá, malá má 16 mesiacov a vôbec to neriešim 🙂

andrejka1974
26. apr 2013

moja ma rok a pije mi len mliecko a to z flase 🙂 🙂 🙂 🙂 casom sa nauci , neni sa kam ponahlat, moja starsia pila mliecko z flase do 3 a pol roka a ostatne pila uz davno z pohara

jaja018
26. apr 2013

Moja má za týždeň rok. Ráno a večer pije mlieko z fľašku doma pije cajik vodicku alebo dzusik z normálneho pohárika už od 8 mesiacov. Vonku z fľašku je to pre mňa pohodlnejšie lebo z pohárika zo sosacikom mi nevie pit.. A ked sme u babiek tak tiež z pohárika. Kasicku papame len z lizickou. Dudlik cez deň nemá iba na zaspavanie a ked zaspi tak ho vypluje.

janinka444
26. apr 2013

Ja mám 2,9 ročné dvojčatá, dojčila som skoro do 2 rokov, od 1 roka popri dojčení som im dávala čajík na fľašu Mam a ešte doteraz pijú z týchto fliaš aj čajík, aj mlieko a vôbec neplánujem im zrušiť tie fľaše, lebo sú takto zvyknutí piť... 🙂

alenky
7. apr 2016

Kde by som kupila tie tomme tippe sipper? Na nete su len zahranicne stranky.