Ahojte idem si sem po nejake rady ako sa zbaviť myší na záhrade. Máme novú záhradu, ktorú nám robili teraz v jeseni. Máme iba trávnik a okrasné stromy a kríky. Dnes som sa len tak prešla po záhrade a skoro ma piclo. Všade diery a vyhrabaná zem. Mame psa,no psa 🙃 gaučový povalač 😄😄 niekoľkokrát denne chodí von po záhrade,ale nemá to žiaden efekt. Nikto v okoli nechova sliepky, zajace ani nič iné. Prosím poraďte niečo účinné, lebo keď sa mi dostanú do domu,tak ho spálim 🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Psa si rozmysli… aby si aj nemala 2 diery (jednú túto a vedľa na krík od psa) 😂
@zltalienka ale autorka by na pozemku chcela vyhubit všetky 😁 aspoň som to tak pochopila... A áno, je to nereálne a áno, aj tie myšky sú tu kvôli niečomu... Aj keď bude mať psa,diery budu stále, pes všetky nevychyta. Je to stále len pes. A co je horšie, pes ktorý po nich pôjde, bude hrabat kratery 😁 Ale skúšať treba bárs co, ak jej to veľmi vadí. Llen netreba mať veľké očakávania a nebyť sklamaný, že to nefunguje
@fopka nuž vidno, že som psa nikdy nemala....
@zltalienka ja radím z vlastných skúseností... Mňa už diery v zemi dávno nevytacaju, beriem to proste ako realitu, že existuje nielen môj život, ale aj ten zvierací. Mňa už do vyvrtky dostáva akurát špinavý pes, ktorý večne hrabe práve kvôli tým hrabosom 🤣
@kikiballa je mi jasné, že nie si nadšená, uplne ta chápem....ze ste investovali do predstav, ktoré sa míňajú realite. Ale na druhej strane mam už dosť rokov na to, aby som riešila takéto pre mňa uz banality. To sa nevysmievam, normálne to konštatujem. Predpokladám ze si mladá a rádis sa k skupine tých, ktorí majú nové bývanie a ako píšeš, dali ste peniaze za záhradu... 20 rokov dozadu by som určite aj ja riešila diery v zemi. Po rokoch mam na to proste už iný pohľad, prišli úplne iné priority, problémy, je to prijatie reality. A k tomu psovi. Tiež ti napíšem realne, nie bachorky, že si to len tak myslim.....No bud budeš mať izbového malzezaka, ako si napísala, ktorý bude mať na salame ze máš diery a nejaké hrabose, alebo budeš mat diabla, ktorý pôjde po stope a bude hrabat. Ty to neovplyvnís, ak bude mať raz v sebe inštinkt lovca. A predstava, že pes bude v noci záhrade "len tak", že sa prejde, ti nič nerieši. Ja viem, že ti negujem všetko, ale píšem ti ako to proste funguje. Vieš, to je ako s tými krtkami. Pozerám na jeseň, ako sused napchal fľaše do zeme, aj na palicu, ze to super funguje, už krtka nemá... Po asi 2-3 týždňoch co ho uz "nemal", nazbieral nanovo 7 furikov hliny z krtincov 🤷♀️
Už sme dali pasce. Fakt uvažujem nad psom co bude viac živý ako môj pohodlny maltezak 😁. Pozrite na tu spúšť.