Kedy je najlepší čas na zazimovanie bazéna?
Ahojte. Teraz (podla pocasia) maju byt posledne tepla tento rok. September ma byt oko 15-20stupnovy. Pre nas nerealne kupanie. Idete uz teraz rusit bazen a zimovat? Ci este pockate ten september?
@anonym_autor mame prekrytie aj tepelko, zazimovavame az v novembri (pred prvymi mrazmi, aby neposkodilo technologiu)
ešte necháme. v sept. sa deti ešte kúpu.
My september ešte nechávame. Síce sa kúpe už pomenej, ale vždy ešte aj vtedy. Ale zase máme kryt a aj tepelné čerpadlo.
Keď sme nemali ani jedno, začiatok/polka septembra už sa kupali len otužilci v rodine.
@deti95060810 v septembri hlasia max 20stupnov. Ma byt velmi chladny september.
@anonym_f3b9e7
@vkatush my sice tepelne cerpadlo nemame, ale mame kryt, solarnu plachtu a solarny ohrev a v bazene sa mi kupe 2 rocna dcera. A kedze sa uz ma velmi ochladit, tak zvazujem uz teraz zrusit bazen, aby som do neho zbytocne nemusela davat chemiu. Kedze pri 20stupnoch je pre nas nerealne sa kupat.
@deti95060810 v septembri hlasia max 20stupnov. Ma byt velmi chladny september.
@anonym_f3b9e7
@vkatush my sice tepelne cerpadlo nemame, ale mame kryt, solarnu plachtu a solarny ohrev a v bazene sa mi kupe 2 rocna dcera. A kedze sa uz ma velmi ochladit, tak zvazujem uz teraz zrusit bazen, aby som do neho zbytocne nemusela davat chemiu. Kedze pri 20stupnoch je pre nas nerealne sa kupat.
@anonym_autor no my sme sa kupali aj pri oveľa nižšej teplote, preto máme čerpadlo aj kryt, aby sme mohli čo najdlhšie. A môj dvojročný je otužilec, jemu by ani nevadilo, ak by bola voda chladnejšia. To skôr ja do nej nevojdem 😅

My september ešte nechávame. Síce sa kúpe už pomenej, ale vždy ešte aj vtedy. Ale zase máme kryt a aj tepelné čerpadlo.
Keď sme nemali ani jedno, začiatok/polka septembra už sa kupali len otužilci v rodine.