icon

Kedy je najlepší čas na zazimovanie bazéna?

16. aug 2025

Ahojte. Teraz (podla pocasia) maju byt posledne tepla tento rok. September ma byt oko 15-20stupnovy. Pre nas nerealne kupanie. Idete uz teraz rusit bazen a zimovat? Ci este pockate ten september?

vkatush
16. aug 2025

My september ešte nechávame. Síce sa kúpe už pomenej, ale vždy ešte aj vtedy. Ale zase máme kryt a aj tepelné čerpadlo.
Keď sme nemali ani jedno, začiatok/polka septembra už sa kupali len otužilci v rodine.

anonym_f3b9e7
16. aug 2025

@anonym_autor mame prekrytie aj tepelko, zazimovavame az v novembri (pred prvymi mrazmi, aby neposkodilo technologiu)

deti95060810
16. aug 2025

ešte necháme. v sept. sa deti ešte kúpu.

autor
16. aug 2025
@vkatush

My september ešte nechávame. Síce sa kúpe už pomenej, ale vždy ešte aj vtedy. Ale zase máme kryt a aj tepelné čerpadlo.
Keď sme nemali ani jedno, začiatok/polka septembra už sa kupali len otužilci v rodine.

@deti95060810 v septembri hlasia max 20stupnov. Ma byt velmi chladny september.

@anonym_f3b9e7
@vkatush my sice tepelne cerpadlo nemame, ale mame kryt, solarnu plachtu a solarny ohrev a v bazene sa mi kupe 2 rocna dcera. A kedze sa uz ma velmi ochladit, tak zvazujem uz teraz zrusit bazen, aby som do neho zbytocne nemusela davat chemiu. Kedze pri 20stupnoch je pre nas nerealne sa kupat.

vkatush
16. aug 2025
@anonym_autor

@deti95060810 v septembri hlasia max 20stupnov. Ma byt velmi chladny september.

@anonym_f3b9e7
@vkatush my sice tepelne cerpadlo nemame, ale mame kryt, solarnu plachtu a solarny ohrev a v bazene sa mi kupe 2 rocna dcera. A kedze sa uz ma velmi ochladit, tak zvazujem uz teraz zrusit bazen, aby som do neho zbytocne nemusela davat chemiu. Kedze pri 20stupnoch je pre nas nerealne sa kupat.

@anonym_autor no my sme sa kupali aj pri oveľa nižšej teplote, preto máme čerpadlo aj kryt, aby sme mohli čo najdlhšie. A môj dvojročný je otužilec, jemu by ani nevadilo, ak by bola voda chladnejšia. To skôr ja do nej nevojdem 😅